photo 2017-12-26 09-37-06

دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز سه‌شنبه در آیین افتتاحیه دهمین جشنواره ملی حرکت که به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه آغاز به کار کرد، بر لزوم تقویت مشارکت جمعی آحاد جامعه بویژه دانشجویان و فرهیختگان کشور در عرصه‌های علمی تأکید کرد.
‌به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در این مراسم ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان و مدیران وزارت علوم و سایر مهمانان حاضر در جشنواره؛ و ابراز تأسف از تأخیر ایجاد شده در برگزاری جشنواره حرکت به علت وقوع زلزله استان کرمانشاه گفت: خوشحالیم که که دانشگاه رازی کرمانشاه میزبان بیش از یکصد دانشگاه و گروهزعلمی است

وی علت برگزاری این جشنواره را در محل نمایشگاه بین المللی کرمانشاه را ایجاد ارتباط و پیوند عمیق تر بین جامعه و دانشجویان دانست و ادامه داد: فعالیت دانشجویان در قالب انجمن های علمی بستری را فراهم می کند که به مسائل ابداعی و فناوری و ایجاد بازار کاری را پس از اتمام تحصیل دانشجویان منجر شود.

وی علت برگزاری این جشنواره را در محل نمایشگاه بین المللی کرمانشاه را ایجاد ارتباط و پیوند عمیق‌تر بین جامعه و دانشجویان دانست و ادامه داد: فعالیت دانشجویان در قالب انجمن‌های علمی بستری را فراهم می‌کند که به مسائل ابداعی و فناوری و ایجاد بازار کاری را پس از اتمام تحصیل دانشجویان منجر شود.

وی با اشاره به لزوم توجه بیشتر به انجمن‌های علمی دانشجویی گفت: انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه یک مجموعه پر توانی است که با هزینه‌های کم توانسته کارهای برزگی را انجام دهد و ما در دانشگاه‌ها می‌توانیم این اولویت را به عنوان مزیت‌های دانشگاه محسوب کنیم و با تقویت انجمن‌های علمی مسیر اشتغال در زمینه تخصصی خودشان هموار کنیم.

دکتر غفاری در این مراسن ضمن گرامیداشت یاد جان باختگان زلزله اخیر کرمانشاه تفکر و اندیشه را امری اجتماعی دانست و گفت: تبلور و ظهور اندیشه و تفکر در اجتماعات و انجمن‌های علمی شکل می‌گیرد به ویژه اجتماعاتی که از سر عزم و اراده تشکیل شده باشد

وی افزود: انجمن‌های علمی کارویژه های مختلفی دارند و مهمترین آن این است که انجمن‌های علمی بستر خردورزی جمعی محسوب می‌شوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خواستار تقویت کار جمعی و مشارکت افراد در عرصه‌های مختلف علمی کشور شد و افزود: انجمن‌های علمی عامل اصلی ارتباط دانشگاه و جامعه هستند.

در ادامه مراسم؛ دکتر سید ضیا هاشمی معاون سابق فرهنگی و اجتماعی سرپرست پیشین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در سخناننی همت دانشگاه رازی برای برگزاری دهمین جشنواره ملی حرکت را ستودنی توصیف و ابراز امیدواری کرد که هر ساله رونق بیشتری در این جشنواره ایجاد شده و بستر شکوفایی علمی در دانشگاه‌ها فراهم شود.

وی با تقدیر از معاونت فرهنگی دانشگاه رازی در برگزاری هر چه باشکوه‌تر دهمین جشنواره ملی حرکت گفت: فعالان علمی دانشجویی نخبگان جامعه هستند و این جشنواره‌ها باید محافل شاد علمی باشند

در این مراسم همچنین از ماشین فرمول یک سورنا به عنوان دستاورد دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد.

در دهمین جشنواره ملی حرکت شرکت کنندگانی از کشورهای عراق، کانادا، سوریه، پاکستان، کره جنوبی، و.. حضور دارند.