به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، دومین دوره کارگاه‌های "مدرسه علوم سیاسی" به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد و در قالب پنج کارگاه تخصصی ذیل برگزار خواهد شد :

1- دولت و حکومت با تدریس دکتر روح ا... اسلامی (عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی)

2- احزاب و انتخابات با تدریس دکتر محدثه جزایی (دانشجوی دکتری علوم سیاسی)

3- رسانه و مطبوعات با تدریس دکتر مهدی نجف زاده (عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی)

4- دیپلماسی و مذاکره با تدریس دکتر محمدجواد رنجکش (عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی)

5- بودجه و مالیه عمومی با تدریس دکتر مصطفی کریم زاده (عضو هیئت علمی گروه علوم اقتصادی دانشگاه فردوسی)

نکات مهم:

1-  این کارگاه ها به صورت شبیه سازی شده برگزار خواهد شد و دانشجوها با بازی های از پیش طراحی شده پس از اینکه مباحث تئوریک و مبنایی را آموختند، به رقابت و حل و فصل مسائل سیاسی می‏پردازند و در پایان دوره به تیم های برگزیده جوایز ارزنده ای تعلق خواهد گرفت.

2-  این دوره 14 بهمن ماه همزمان با آغاز ترم جدید تحصیلی شروع خواهد شد و در روز 18 بهمن ماه به پایان خواهد رسید.

3- ساعت برگزاری کارگاه ها نیز از ساعت 16 تا 19 هر روز خواهد بود.

4-  محل برگزاری کارگاه ها سالن شورای سازمان مرکزی جهاددانشگاهی خراسان رضوی خواهد بود.

5- هزینه شرکت در دوره برای هر نفر مبلغ 300 هزار ریال خواهد بود.

برای ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایید:

d1ac5dca-1d3a-4310-b179-8457cb86c9c6