انتصاب دکتر حمیدرضا طاهری به‌ عنوان دبیر دومین جشنواره سراسری کرسی‌های آزاد اندیشی

d83d59b914851d2a3a5a8a1123adfe09

دبیر دومین جشنواره ملی کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه های سراسرکشور با حکم معاون فرهنگی وزیر علوم منصوب شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، با حکم دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دبیر دومین جشنواره ملی کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه های سراسرکشور منصوب شد. در حکم دکتر غفاری خطاب به معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه آمده است:

نظر به دانش و تجارب جناب‌عالی در حوزه فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی کشور، به‌موجب این حکم به عنوان «ردبیر دومین جشنواره ملی کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه های سراسر کشور» منصوب می‌شوید.

امید است در سایه تاییدات الهی و با برنامه ریزی مناسب جنابعالی این جشنواره بتواند زمینه تحقق اهداف ذیل را فراهم آورد.

1-نهادینه سازی آزادی بیان و تضارب آرا با رعایت اخلاق و منطق گفتگو

2- بسط فضای فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها برای طرح و بیان اندیشه ها و دیدگاه های نو و انتقادی

3- تقویت روحیه حقیقت جویی، آزادگی و قانون گرایی

4- تشویق دانشجویان، فعالان فرهنگی، کانون ها و تشکل های دانشجوییبرای رونق بخشی به کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها

گفتنی است دومین دوره جشنواره ملی کرسی های آزاد اندیشی در آذرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.