به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نمایشگاه عکاسی با موضوع بحران‌های محیط زیستی به مناسبت هفته منابع طبیعی، به همت انجمن علمی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی برگزار می‌شود.

شرایط شرکت در نمایشگاه:

- شرکت در این فراخوان برای دانشجویان در تمامی رشته‌ها آزاد است.

- موضوع و سبک عکاسی، بحران‌ها و دغدغه‌ها محیط زیستی می‌باشد. عکاسان می‌توانند بهترین آثار خود را ارسال نمایند.

- محدودیتی در ارسال آثار نیست و عکاسان به هر تعدادی که تمایل داشته باشند می‌توانند عکس ارسال نمایند تا از میان عکس‌های ارسالی آنها عکس نهایی برای نمایشگاه انتخاب شود.

- تعداد آثار منتخب با توجه به فضای موجود تعیین می‌گردد.

- ضروری است به همراه فایل‌های ارسالی اطلاعات خود را از جمله: نام، نام خانوادگی، شماره تلفن همراه و ثابت، و همچنین برای هر اثر اطلاعاتی مانند: عنوان اثر، مکان گرفته شده عکس را ذکر کنند.

-مهلت ارسال آثار تا 30 بهمن ماه 1396 تمدید شد.

از دانشجویان علاقمند به عکاسی تقاضا می‌شود عکس‌های خود را به همراه نام و مشخصات کامل خود به ایمیل یا آدی دی تلگرام زیر ارسال نمایند:‌

Mohsenkhan77@

عکاسی