کسب مقام دوم حفظ کل قرآن توسط دانشجوی دانشگاه فردوسی در مسابقات بین‌المللی قرآن کرواسی

1473352 651

به گزارش ایکنا؛ مراسم اختتامیه بیست‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور کرواسی شب گذشته، ششم مهرماه، با معرفی نفرات برتر دو رشته قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار شد.

در رشته حفظ کل قرآن محمد خاکپور دانشجوی رشته علوم قرآن و حدیث دانشگاه فردوسی مشهد، رتبه دوم را به دست آورد. در این رشته نماینده کشور لیبی رتبه اول را به دست آورد و نمایندگان کشورهای کویت و مالزی مشترکاً سوم شدند.

در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور کرواسی، داورانی از کشورهای فرانسه، قطر، ترکیه، بوسنی و هرزگوین و کرواسی حضور داشتند.

بیست‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم کشور کرواسی از چهارم تا ششم مهرماه در مرکز اسلامی زاگرب، پایتخت این کشور، برگزار شد.

گفتنی است محمد خاکپور در مرحله فینال چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، نیز حضور دارد.

خبرنگار: مسعود محمد زاده تمام