به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ جشن همدلی استاد و دانشجو با همکاری تشکل‌های دانشکده علوم ریاضی، روز سه شنبه ۲۴ بهمن ماه 1396 ساعت 12 در محل سالن همایش دکتر بزرگ نیا دانشکده علوم ریاضی برگزار می شود.

لازم به ذکر است این جشن شامل برنامه های متنوع از جمله:  تئاتر کمدی، مسابقه فیلم و عکس، مسابقه پانتومیم، صندلی داغ استاد و دانشجو، مسابقه لباهنگ و همچنین اجرای گروه موسیقی ارغنون می باشد.

علاقه مندان به شرکت در مسابقه فیلم و عکس می توانند با دوربین یا تلفن همراه، عکس و فیلم از سوژه های خود در سطح دانشکده تهیه کنند  یا در صورت داشتن عکس و فیلم طنزی از دانشکده آن را به آیدی math_celebration@ تا تاریخ ۲۲ بهمن ماه ارسال کنند.

متقاضیان شرکت در مسابقه پانتومیم بایستی تیم های دو نفری خود را (شامل دو آقا یا دو خانم)  تا ۲۰ بهمن ماه به آیدی math _celebration@ معرفی کنند. مسابقه نهایی بین تیم های برگزیده در روز جشن برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: رومینا طاهری

photo 2018-02-04 08-32-01