به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نخستین همایش توانمند سازی اعضای شورای صنفی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور تمامی اعضای شورای صنفی دانشکده ها و خوابگاه‌ها و دانشجویان کار دانشجویی در تاریخ 20 بهمن برگزار خواهد شد.

علیرضا علیزاده،‌ سخنگوی شورای صنفی دانشگاه فردوسی مشهد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد گفت: این همایش با حضور ریاست دانشگاه و معاونین ایشان به مدت 6 ساعت از ساعت 9 الی 15 روز جمعه (20بهمن 1396) در محل تالار رودکی دانشگاه فردوسی برگزار خواهد شد.

سخنگوی شورای صنفی افزود: اعضای دانشکده بر اساس کمیته بندی که صورت گرفته، با مسئولین کمیته خود و نماینده دانشگاه در آن کمیته کارگاه‌های 3 ساعته ای خواهد داشت.

وی عنوان کرد: در پایان دوره به اعضای شورای صنفی دانشجویان کارت‌های شناسایی کمیته ها اهدا خواهد شد.

علیزاده در خصوص ماهیت کارت‌ها نیز گفت: با توجه به گزارشاتی که از سواستفاده نام شورای صنفی در بخش های گوناگون شده است، تصمیم گرفتیم که کارت هایی را برای هر کمیته با رنگی خاص تهیه کنیم تا هم افراد شناسایی شوند و هم وظایف آنان در پشت کارت درج شود و دبیران دانشکده ها نیز بر کلیه فعالیت های اعضا نظارت داشته باشند.

سخنگوی شورای صنفی دانشگاه فردوسی مشهد در پایان بر اهمیت این همایش تاکید کرد و گفت: این همایش برای اولین بار در بین شورای های صنفی دانشجویان کشور برگزار می شود .

senfi