به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دوره مطالعاتی زن و خانواده "دختران انقلاب" به همت واحد مطالعات زن و خانواده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، ویژه دانشجویان، فارغ التحصیلان و کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌های مشهد برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری اين دوره‌ها پرورش نيروهای نخبه در جهت معرفی الگوی زن تراز انقلاب اسلامی، بازيابي هويت حقيقی زنان و خانواده مسلمان است.

زمان برگزاری: پنج‌شنبه‌ها 26 بهمن. سوم، دهم و هفدهم اسفندماه 1396 ساعت 8 صبح الی 17:30

عناوین آموزشی: دستاوردهای انقلاب در حوزه زنان؛ الگوی رفتاری زن در جامعه و خانواده؛ بررسی تحولات جمعیتی؛ تحولات جنسی (با رویکرد نفوذ)؛ سبک زندگی و آینده پژوهی آن؛ اقتصاد در خانواده و اشتغال؛‌ خانواده، رسانه و شبکه‌های اجتماعی؛ جریان شناسی فرهنگی حجاب

آخرین مهلت ثبت‌نام: 22 بهمن 96

سامانه ثبت نام: www.nahad.um.ac.ir