baner-1600

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مسابقات آوایی، معارفی و حفظ جشنواره قرآن و عترت در مرحله دانشگاهی برگزار گردید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برگزاری مرحله منطقه‌ای این جشنواره در بخش آوایی و رشته های تلاوت تحقیق، ترتیل، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ کل اینجا کلیک کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برگزاری مرحله منطقه‌ای این جشنواره در بخش معارفی اینجا کلیک کنید.

مهلت ارسال آثار در بخش هاي پژوهشي، ادبي، هنري و فناوری:  20  اردیبهشت 1397 می‌باشد.

محتوای رشته ها به صورت کامل در فایل آیین نامه که در انتها آمده است موجود می باشد.

‌پژوهشی؛ شامل رشته های:

• تلخیص کتاب
  • مقاله نویسی

‌ ادبی؛ شامل رشته های:

• شعر
  • داستان
  • فیلم‌نامه نویسی و نمایش‌نامه نویسی

‌هنری؛ شامل رشته های:

• خوشنویسی
  • نقاشی
  • عکس
  • تذهیب
  • فيلم کوتاه
  • معرق و منبت
  • طراحي پوستر

‌و) فناوری؛ شامل رشته های:

• تولید نرم افزار و اپلیکیشن
  • کانال شبکه های مجازی

شرکت کنندگان در جشنواره آثار خود را به آدرس ایمیل   ارسال نمایند

کلیه رشته های بخش پژوهشی، ادبي، هنري و فناوری دارای دو مرحله دانشگاهی و سراسری می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از منابع و قوانین مسابقات به واحد قرآن و عترت (اتاق 1 جناب آقای محمدزاده داخلی 6486) مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه مراجعه نمایید.

جهت اطلاع از برنامه های قرآنی و زمان بندی مسابقات ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید:

کانال تلگرام مربوط به پایگاه اطلاع رسانی سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور (مرحله دانشگاهی)؛ دانشگاه فردوسی مشهد Quran_fum@ است

@farhangifum کانال تلگرام مدیریت فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد. جهت ارتباط با مدیر کانال به آیدی: naserbarfarazi@ پیام دهید.

@Qoran114_Etrat14 کانال تلگرام کانون قرآن و عترت دانشگاه فردوسی مشهد

@farhangi_fum کانال مدیریت فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانه در پیام رسان سروش