بخش خلاقیت و نوآوری جشنواره فرهنگی ادبی هنری دانشگاهیان به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

jashnvareh-idesho

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف به میدان آوردن ظرفیت کنش گران فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهی به منظور نقش آفرینی در ثبت هنرمندانه دستاوردهای تلاش چند ماهه کشور در کنترل بیماری کرونا، تقویت مسؤلیت اجتماعی جامعه دانشگاهی در مواجهه با موضوعات مهم اجتماع، معرفی دستاوردهای دانشگاهیان در زمینه های ادبی، فرهنگی، هنری با موضوع مقابله با بیماری کرونا و ترویج فرهنگ سلامت محور با بهره گیری از ابزار ادبیات و هنر، اقدام به برگزاری جشنواره ادبی، فرهنگی، هنری دانشگاهیان نموده است.
این جشنواره در ادامه مرحله چهارم پویش «زندگی، دست یاریگر توست» و با همکاری پنج دانشگاه فردوسی مشهد، شهید چمران اهواز، مازندران، کردستان و شهرکرد  و مشارکت دانشگاهیان برگزار می شود.
گفتنی است دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از 5 دانشگاه مشارکت کننده در این طرح ملی مسئولیت برگزاری بخش خلاقیت و نوآوری را بر عهده دارد.

1. در مرحله اول این پویش دانشجویان و فعالان مجموعه‌های دانشجویی به کمک ستادهای مقابله با بیماری کرونا شتافتند و با فعالیت‌های داوطلبانه در مسیر رفع نیازمندی‌های این ستادها وارد صحنه شدند.
2. در گام دوم، سایر ارکان دانشگاه به پویش پیوستند و با شعار همه دانشگاهیان همه مردم به صحنه مبارزه با کرونا آمدند.
3. در گام سوم و همزمان با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت مواسات و کمک مومنانه دوباره دست به کار شده و با راه اندازی صندوق نیکوکاری دانشگاهیان، پای به میدان حمایت از آسیب دیدگان کرونا گذاشتند.
4. در مرحله چهارم پویش، در راستای پیگیری و تحقق مطالبه مقام معظم رهبری با به میدان آوردن ظرفیت‌های ادبی، فرهنگی و هنری جامعه دانشگاهی کشور، نسبت به ثبت و ماندگاری این تلاش جهادگونه در تاریخ اقدام شد.

اهداف جشنواره:

• به میدان آوردن ظرفیت کنش گران فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهی به منظور نقش آفرینی در ثبت هنرمندانه دستاوردهای تلاش چند ماهه کشور در کنترل کرونا
  • تقویت مسئولیت اجتماعی جامعه دانشگاهی در مواجهه با موضوعات مهم اجتماع
  • معرفی دستاوردهای دانشگاهیان در
  • زمینه‌های ادبی، فرهنگی، هنری با موضوع مقابله با کرونا
  • ترویج فرهنگ سلامت محور با بهره‌گیری از ابزار ادبیات و هنر
  • دبیرخانه‌های مرکزی این جشنواره در دانشگاه‌های مازندران، شهید چمران اهواز، کردستان، شهرکرد و فردوسی مشهد  مستقر شده است.

بخش‌های جشنواره:

• بخش ادبی در دانشگاه مازندران ( (شعر، ادبیات، داستان، دل نوشته، یادداشت، مقاله)
  • بخش هنرهای نمایشی و فیلم در دانشگاه شهید چمران اهواز (تئاتر، نمایش نامه،فیلم کوتاه، فیلم نامه، انیمیشن(پویانمایی،) موشن گرافیک، استندآپ کمدی، پادکست)
  • بخش هنرهای آوایی در دانشگاه کردستان (موسیقی اصیل ایرانی(فردی، گروهی،) سرود، نواهای محلی)
  • بخش هنرهای تجسمی در دانشگاه شهرکرد (گرافیک، نقاشی طراحی، عکس، خوشنویسی)
  • بخش خلاقیت و نوآوری در دانشگاه فردوسی مشهد  ( ایده شو، کارآفرینی اجتماعی، نوآوری اجتماعی، ایده های استارت آپی)

گاه شمار جشنواره:

• مهلت ثبت نام و ارسال آثار: تا ۱۵ تیرماه ۱۳۹۹
  • مهلت داوری آثار: تا ۸ مرداد ماه ۱۳۹۹
  • زمان برگزاری اختتامیه: هفته سوم مرداد ماه ۱۳۹۹

علاقه مندان به شرکت در بخش خلاقیت و نوآوری می توانند با توجه به قوانین و مقررات درج شده فراخوان جشنواره آثار خود را در سایت مدیریت فرهنگی و فعالیت های دانشگاه فردوسی مشهد بارگذاری کنند.

لینک دریافت فراخوان جشنواره

فرم ثبت نام و بارگذاری آثار متقاضیان