به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از روابط عمومی طرح کوچه باغ خوشبختی، اولین دورهمی دانشجویی به مناسبت روز مهندس تحت عنوان "مهندسی و ازدواج؟ مگه داریم؟ مگه میشه؟" در 5 اسفندماه 96 با حضور دکتر رجبی مشهدی، رئیس دانشکده مهندسی همراه همسر ایشان در مجتمع کانونهای فرهنگی-هنری، تالار رودکی برگزار شد.

خانم پورجواد، همسر رئیس دانشکده مهندسی، در شروع برنامه طی گفتگو با کارشناس عنوان کرد: در ازدواج، تناسب داشتن از جمله تناسب فرهنگی بسیار مهم است؛ اگر این امر خوب، مبتنی بر شناخت باشد موجب هم افزایی و رشد در زندگی زوجین می‌شود.

وی همچنین افزود: توکل به خداست که راهگشای زندگی افراد خواهد بود، برای رسیدن به سعادت و گام برداشتن در عالم معنا باید اراده داشت؛ قدم برداشتن جهت امر ازدواج موفق و برنامه ریزی برای آن به شناخت حقیقی نیاز دارد. خویشتن را بشناسیم و فرد عاشق باید ویژگی‌های طرف مقابل را هم بشناسد نه اینکه فقط ظاهر، ملاک باشد.

وی اظهار کرد: توانایی مهارت حل مسئله در زندگی بسیار ضروریست چنانکه مهندس یاد می‌گیرد اگر مسئله ای از یک راه حل نشد، از راه دیگری وارد می شود.

دکتر رجبی مشهدی رئیس دانشکده مهندسی ضمن ابراز تاکید بر اینکه ازدواج پروژه‌ای است که باید چند سال قبل از ازدواج به فکر بود، دلیل ازدواج زود هنگامشان را اینگونه بیان کردند: هرکسی باید شرایط خود را بسنجد و من احساسم بر این بود که زود ازدواج کنم، چرا که ازدواج یک پدیده ی طبیعی هست که باید اتفاق بیفتد، پس چرا در سن های بالا ازدواج کنیم و از همان ابتدا که می خواهیم زندگی را بسازیم باهم شروع نکنیم؟ البته برکت دادن خدا به ازدواج در زندگی بسیار آشکار است. من دقیقا مشخصاتم را برای سرکار خانم بیان کردم، مسیر و راهی را که میخواستم دنبال کنم به ایشان گفتم در نتیجه هر دو این راه مشترک را انتخاب کردیم.

دکتر رجبی مشهدی تصریح کرد: ما برای کشف خود در این عالم نیاز به همراه داریم؛ برای اینکه حس عشق خودمان را پیدا کنیم به همراه نیاز داریم؛ عشق اصلی و واقعی عشق به خداست و این میسر نمی شود مگر از طریق عشق زمینی.

وی در پایان افزود: رشته ی مهندسی فرق عمده‌ای با سایر رشته‌ها دارد اینکه بقیه علوم آنچه را که هست کشف می‌کنند، اما مهندسی‌ها چیز هایی را که نیست خلق می‌کنند واین نمی‌شود مگر در سایه‌ی جسارت فرد، اگر جسارت نبود انسان به کره‌ی ماه نمیرفت، این همه تکنولوژی نبود؛ در ازدواج هم کمی جسارت لازم هست، جسارت داشته باشید حل می شود.

ضمنا مهندس علیرضا انتظامی و همسر ایشان که هر دو از نخبگان دانشکده مهندسی بودند، در رابطه با ازدواج و پیشرفت خود نیز صحبت کردند و دستاورد های کنونی، آرامش و حال خوب را معلول ازدواجشان میدانند.

این دور همی همراه با برنامه های دیگری از جمله: طرح سوالات علمی- فرهنگی و مسابقه استند آپ کمدی و تئاتر طنز ادامه پیدا کرد. و در پایان از دانشجویان نخبه و مخترع دانشکده مهندسی که ماشین فرمول یک سورنا را طراحی کرده اند تقدیر به عمل آمد.

7a1edf8e-7b81-4f7f-9e40-fcf3f33646e8