photo 2018-03-05 04-05-16

دكتر محمد كافی، رئيس دانشگاه فردوسی مشهد، در حكمي دكتر حمیدرضا طاهری، استاد گروه آموزشی رفتار حرکتی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه را به مدت دو سال، به‌عنوان معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد منصوب كرد.

در این حکم آمده است:

با توجه به تجربه و شايستگي‌هاي جنابعالي در مسئولیت‌پذیری در حوزه فرهنگي- اجتماعي و دانشجويي و توانمندی‌های اجرايي شما، به‌موجب اين حكم، با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي، به مدت دو سال به‌عنوان معاون فرهنگي – اجتماعي و دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد منصوب مي‌شويد. با توجه به جايگاه ويژه اين معاونت و نقش حياتي آن در ايجاد و حفظ نشاط و سلامت روح و جسم خانواده بزرگ دانشگاه فردوسي، به‌ویژه دانشجويان، انتظار می‌رود تسهيلگري در امور جاري و فرهنگ‌سازی احترام و همدلي ميان دانشجويان را در دستور كار خود قرار دهيد. حفظ و توسعه فعالیت‌های دانشجويي با بهره‌گیری از خرد جمعي مديران و کارشناسان حوزه مربوطه و جذب منابع برون دانشگاهي، ازجمله انتظاراتي است كه اميد می‌رود در سايه تلاش‌های برنامه محور شما و منطبق بر سند راهبردي دانشگاه شاهد آن باشيم. موفقيت شمارا در انجام اين مسئوليت و بازتاب آن را در افزايش روزافزون پويايي، شادابي و رضايتمندي در محیط‌های دانشجويي از خداوند متعال خواستارم.

دکتر حمیدرضا طاهری استاد گروه آموزشی رفتار حرکتی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد که معاون فرهنگی و ورزشی تربیت‌بدنی آستان قدس رضوی، قائم‌مقام اداره کل تربیت‌بدنی وزارت عتف، معاون طرح و توسعه ورزش دانشگاه‌های کشور، رياست دانشكده تربیت‌بدنی و علوم ورزشي دانشگاه، مديريت تربیت‌بدنی دانشگاه فردوسی مشهد، عضويت در شوراي راهبردي ورزش دانشگاه‌های كشور، عضويت در شوراي نظارت و ارزيابي ورزش دانشگاه‌های كشور، دبير كل سيزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشگاه‌های كشور، رئیس هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان خراسان رضوی،

دبیر منطقه نه و سه ورزش دانشگاه ای کشور، مشاور عالی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، عضو کارگروه ورزش شورای شهر مشهد، عضو هیئت‌مدیره شورای آموزشی و پژوهشی کشور از سوابق اجرائی ایشان می‌باشد.

.