Untitled-1

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در جلسه گفتگوی دبیران و نمایندگان تشکل های اسلامی با معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، که با حضور دکتر طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی، دکتر معتمدی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه و دکتر آزاد رئیس گروه مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار شد، دبیران و نمایندگان تشکل های اسلامی به بحث و تبادل نظر با یکدیگر پرداختند.

در ابتدای جلسه دکتر معتمدی ضمن عرض تبریک انتصاب آقای دکتر طاهری به سمت معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و آرزوی موفقیت برای ایشان، به معرفی واحد تشکل های اسلامی و مجموعه تشکل های اسلامی دانشگاه پرداخت. ایشان به مشکلات و مسائل پیش روی تشکل ها در خصوص انجام فعالیت های فرهنگی اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد با تلاش و انگیزه بیشتر دانشجویان و همراهی مدیران دانشگاه، بتوان شرایط بهتری برای انجام فعالیت های فرهنگی و ارتقاء سطح دانش و فرهنگ دانشگاه فراهم نمود.

در ادامه جلسه نمایندگان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، انجمن اسلامی دانشجویان نواندیش، جامعه اسلامی دانشجویان و انجمن اسلامی دانشجویان به بیان نقطه نظرات و مشکلات پیش روی انجام فعالیت های فرهنگی در سطح دانشگاه پرداختند.
ایشان در سخنان خود به مباحث زیر اشاره کردند: عدم وحدت رویه در فرایند صدور مجوزهای فعالیت و مجوز تبلیغات، عدم ارزیابی کیفی فعالیت های برگزار شده توسط تشکل ها، مشکلات معاونت پس از ادغام دو معاونت دانشجویی و معاونت فرهنگی و اجتماعی در سال گذشته، نبود فرآیند مشخص برای ارائه گزارش ها و شکایت از عملکرد زیر مجموعه معاونت، عدم همکاری برخی دانشکده ها در واگذاری اماکن در اختیارشان به تشکل های دانشجویی برای برگزاری فعالیت ها، عدم رعایت عدالت و توجه به تشکل های اسلامی در برابر سایر تشکل های دانشجویی، برخورد و رفتار دوگانه مدیران، اعلام نشدن علت رد مجوز فعالیت ها، دوگانگی تصمیمات هیات نظارت دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وجود یکی بودن پردیس دو دانشگاه، عدم صدور مجوز برگزاری تریبون آزاد در فضای باز دانشگاه، محل نامناسب دفاتر تشکل های اسلامی و ساعت محدود فعالیت ساختمان تشکل های اسلامی دانشگاهیان، محدودیت های ایجاد شده در دولت های مختلف برای تشکل های دانشجویی، رخوت جامعه دانشجویی و رکود فعالیت های تشکل ها.

پس از آن دکتر آزاد به جلسات مشترک با فعالان تشکل های دانشجویی و تشکیل شورای مشورتی دانشجویان اشاره کرد و گفت: دانشجویان باید بتوانند در دانشگاه ایده پردازی کنند و به مرجعی برای تصمیم گیری های دانشگاه تبدیل شوند، درصورتی که هم اکنون دانشجویان درگیر فرآیندهای اداری و بروکراسی هستند. برگزاری فعالیت های فرهنگی حق دانشجویان است و نباید این حق به آرزوی آن ها تبدیل شود. وی افزود: تشکل های دانشجویی باید گروه مرجع در جامعه باشند و دانشگاه هم از این مجموعه حمایت خواهد کرد.

در ادامه جلسه دکتر طاهری ضمن تشکر از حضور شرکت کنندگان در جلسه گفت: دانشجویانی که در تشکل های اسلامی کار می کنند به نوعی در حال ایثار و فداکاری هستند که با وجود همه مشکلات باز هم دلگرم بوده و مشغول فعالیت هستند. ایشان افزود: تمام تلاش خود را در حمایت از مجموعه تشکل های اسلامی برای فعالیت ایشان به کار خواهم بست. در جلسه شورای دانشگاه موارد مربوط به همکاری دانشکده ها با تشکل های دانشجویی در حضور رئیس دانشگاه مطرح شده و تاکید رئیس دانشگاه هم بر همکاری کلیه دانشکده ها با مجموعه تشکل های دانشجویی است. امیدوارم با برگزاری جلسات مشترک با مدیریت دانشکده ها و آشنایی ایشان با مجموعه تشکل های دانشجویی و فعالیت های فرهنگی ایشان، مشکلات مربوط به عدم هماهنگی مرتفع شود. توزیع بودجه به صورت عادلانه و بر اساس برنامه پیش بینی شده و ارزشیابی ها حتما انجام خواهد شد.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: جلسات مستمر با حضور دبیران تشکل های اسلامی حتما برگزار خواهد شد که برنامه ریزی و تهیه تقویم ثابت این جلسات حتما انجام خواهد شد و به اطلاع عزیزان دانشجو خواهد رسید.