photo 2018-04-15 23-36-47

هفدهمین جلسه کنگره ملی شهدای دانشجو با حضور دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر ایرجی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی، دکتر نیک روش رئیس سازمان بسیج دانشجویی و دیگر اعضای کنگره در سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ در این جلسه دکتر غفاری ضمن تشکر از حضور اعضای محترم کنگره و فعالیت های صورت گرفته، بیان کرد: برنامه کنگره شهداء مربوط به همه است، و انتظار داریم همه دانشگاهها و دستگاههای دانشگاهی در این حرکت فرهنگی مبارک ورود جدی داشته باشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همچنین افزود: باید با برنامه ریزی دقیق نسبت به حضور دانشجویان از جمله تشکلها، کانونها، انجمن ها و نشریات در این کنگره داشته باشیم.

در این جلسه اعضای حاضر، مباحث مربوط به نحوه و کیفیت برگزاری دومین اجلاسیه مرکزی کنگره ملی شهدای دانشجو به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.