delgosha

همزمان با سالروز میلاد حضرت علی اکبر (ع)؛ استاندار خراسان رضوی در حکمی، مشاور خود در امور جوانان را منصوب کرد.

علی رضا رشیدیان در مراسم اعطای حکم مشاور خود در امور جوانان، با اشاره به تاکیدات رئیس جمهوری و رویکرد دولت مبنی بر استفاده از جوانان، گفت: بهره گیری از این قشر در دستگاه های اجرایی به صورت نمادین، ظاهری و تشریفاتی نیست بلکه این مهم با هدف جذب ایده، روش و نگاه های نو و جدید صورت می پذیرد.
وی افزود: مجمع مشورتی جوانان برای تعامل و ارتباط بیشتر با این قشر به عنوان یک ضرورت دنبال شده است و انتظار این است که فرمانداران، مدیران دوائر دولتی و بخش های عمومی از ظرفیت نسل جوان به نحو شایسته ای استفاده کنند.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر حضور مشاوران جوان در کنار پیشکسوتان به عنوان گنجیه های تجربه و معلومات، اظهار داشت: جوانان در کنار بهره گیری از تجارب مدیران، با استفاده از نیرو و استعداد خود در راستای تحقق اهداف متعالی نظام اسلامی تلاش می کنند.
رشیدیان، تربیت نیروی انسانی قدرتمند، سالم، باایمان و متعهد به نظام و انقلاب اسلامی را ضروری دانست و گفت: رمز و راز برتری جوامع، بهره مندی بهینه از منابع و سرمایه‌هاست.
وی خاطر نشان کرد: کشورهای توسعه یافته علاوه بر بهره گیری از منابع طبیعی خود به اهمیت واقعی نیروی انسانی پی برده‌اند و از این منبع غنی و سرشار توان و تخصص و انرژی به عنوان محوری‌ترین سرمایه استفاده می کنند.
استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: از میان قشرهای مختلف، جوانان هسته و عنصر اصلی پیشرفت تلقی می‌شوند و نقش و جایگاه آن زمانی روشن و برجسته تر می شود که در شرایط خاص جامعه قرار گیریم .
مشاور استاندار خراسان رضوی در امور جوانان نیز در این مراسم تاکید کرد: امروز، مهمترین موضوع، شایسته سالاری است و دولت به هیچ عنوان در صدد اقدامات نمایشی نیست.
علی باغدار دلگشا گفت: انتظار این است که فرمانداران و مدیران در سطح استان نیز با معرفی مشاور جوان برای خود، از ظرفیت این قشر استفاده کنند.
گفتنی است؛ علی باغدار دلگشا دانشجوی سال آخر رشته تاریخ در مقطع دکتراست که از جمله سوابق علمی و فعالیتی وی می توان به عضویت در بنیاد نخبگان، شورای کانون های فرهنگی اداره کل کتابخانه های استان، مسئولیت  دبیرخانه کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی دانشگاه فردوسی اشاره کرد.
باغدار با وجود جوانی، تاکنون چند کتاب نیز تالیف کرده که جمله آن ها: نامه های زنان، آداب مردی و تربیت نسوان، مکالمات خیالی، نسوانیات و زنان و تغییرات اجتماعی می باشد.

delgosha2