ferdowsi972

مراسم باشكوه روز پاسداشت زبان فارسي و بزرگداشت حكيم ابوالقاسم فردوسي، 25 ارديبهشت ماه، در محل آرامگاه حكيم توس در سطح ملي برگزار مي شود در اين برنامه كه با حضور چهره هاي شاخص فرهنگي است، ضمن گراميداشت اين روز ملي، برنامه هاي نقّالي، شاهنامه خواني، موسيقي حماسي و سنتي نيز برگزار مي گردد.

در اين راستا، روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد در نظر دارد جهت سهولت جابجايي امكان رفت و آمد را براي دانشگاهيان گرامي (اعضاي هيأت علمي و غيرهيأت علمي به همراه خانواده‌هاي محترم و دانشجويان عزيز)، فراهم آورد؛ تا ضمن احترام به هواي پاك و جلوگيري از تردد خودروهاي بيشتر، موجبات آسايش همكاران محترم و خانواده‌هاي گرامي ايشان را براي شركت در برنامه روز پاسداشت زبان فارسي ايجاد نمايد. از آنجايي كه اين امر با همكاري معاونت فاد و معاونت اداري مالي (مديريت پشتيباني) انجام مي شود و يك دعوت عمومي براي همه دانشگاهيان است.

خواهشمند است در صورت تمايل به شركت در اين برنامه و استفاده از وسيله نقليه دانشگاه، با اطلاع دادن حضورتان، ما را در تهيه بهينه تعداد وسيله نقليه ياري نماييد. بديهي است مراسم داخل آرامگاه، عمومي بوده و به مديريت اداره كل ميراث فرهنگي مي باشد.

زمان حركت اتوبوسها: سه شنبه 25 اردیبهشت ماه 1397 ساعت 17

زمان بازگشت: ساعت 20

تلفن تماس برای ثبت نام اعضاء هیات علمی و غیر هیات علمی :2432

مبدا حركت و بازگشت همکاران هیات علمی و غیرهیات علمی: ميدان علوم