نکوداشت دکتر محمدحسن مدیرشانه‌چی، استاد پیشکسوت گروه مهندسی برق دانشگاه فردوسی مشهد، روز شنبه 22 اردیبهشت ماه در تالار خوارزمی دانشکده مهندسی برگزار شد.

دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، در این مراسم با بیان اینکه انسان‌های موفق تنها به عقل فردی اکتفا نمی‌کنند، گفت: ارتباط با جامعه در جهت نوآوری و شکوفایی و نگاه مثبت به جامعه از ویژگی‌های انسان‌های موفق است.

وی با اشاره به اینکه دکتر مدیرشانه‌چی الگوی دانش‌آموختگان هستند، یادآور شد: من در دوران مدیریت خود در خدمت دکتر مدیرشانه‌چی نبودم ولی آنچه شنیدم تلاش و کوشش و نوآوری و خلاقیت ایشان به دانشکده مهندسی و در مقام بالاتر به دانشگاه فردوسی مشهد است.

دکتر رجبی مشهدی، رئیس دانشکده مهندسی نیز با بیان اینکه استاد مدیرشانه‌چی به این مراسم نیاز ندارند، اظهار کرد: چند دهه کار عاشقانه و خالصانه دکتر مدیرشانه‌چی می‌تواند الگویی مناسب برای نسلی جدید باشد و این مراسم می‌تواند گوشه‌هایی از این خدمات را به دانشجویان معرفی کند.

در ادامه همکاران و دوستان قدیمی دکتر مدیرشانه‌چی به بیان خاطرات و ویژگی‌های شخصیتی ایشان پرداختند و همچنین از زحمات و تلاش‌های صادقانه ایشان تقدیر شد.

در پایان، سالن شورای گروه مهندسی برق که به نام استاد مدیرشانه‌چی نامبردار شده است، افتتاح شد.

w23

w234