به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ کانون سبزاندیشان، در روز یکشنبه 23 اردیبهشت 97 در تالار رودکی با برگزاری همایش زیست محیطی "داریم خفه میشیم" میزبان افرادی چون میترا حجار (بازیگر)، مسعود نیکدل (اجراکننده پرفورمنس های محیط‌زیستی و مجسمه سایبرنتیک) و مجید اسلام پناهی (کاریکاتوریست و فعال در زمینه تلفیق هنر و محیط زیست) بود.
درابتدای برنامه مسعود نیکدل، بیان کرد: قصد من از این فیلم‌ها تلنگر زدن به آدم بزرگ‌ها است که بدانند وضع محیط مناسب نیست. من عقیده ندارم که انسان‌ها بی رحم و بی توجه هستند، بلکه نادان‌اند و از جریان خبر ندارند؛ به عنوان مثال عموم مردم خبرندارند که پلاستیک چه بلایی سر محیط زیست می آورد و به چرخه آسیب می‌زند.

وی افزود: هنوز دغدغه اصلی ما آب است و وضع هوا خیلی خوب نیست. هر وقت که باران می بارد تمام آلاینده ها به زمین برمی‌گردد. همه زباله ها با آب شسته می‌شود و شیر آب به زباله تبدیل شده و به مناطق آبی ما برمی گردد.
نیکدل ادامه داد: از دانشجویان انتظار می‌رود پایان نامه‌های خوبی در خصوص محیط زیست و به خصوص محیط زیست شهری انجام دهند. وقتی صحبت از محیط زیست می‌شود، همگی کوه و بیابان را در نظر می‌گیریم درصورتی که منبع اصلی الودگی هوا، محیط زیست شهری هست که ما در آن زندگی می‌کنیم.
نیکدل اظهار کرد: اگر من و آقای نیک بخت با مستند‌سازی توانستیم تاثیرگذار باشیم شما دانشجویان بیشتر از این‌ها می توانید حرف بزنید. همه سیستم‌ها از دو قشر جامعه ترس دارند: هنرمندان و دانشمندان؛ چون با احساسات و حقایق رفتاری جامعه و نیز با واقعیت های علمی سروکار دارند.

در ادامه دکتر فراشی، مدیر گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی عنوان کرد: حال محیط زیست ما اصلا خوب نیست. مدیریت محیط زیست مانند کودکی است که راهش را گم کرده و بهترین نشانه برای خروج از این گمراهی فرهنگ ما و دستانی توانمند برای فرهنگ سازی در محیط زیست است.

در این مراسم، دکتر سپهری، رئیس شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه، گفت: ما در مدیریت سبز دانشگاه و شورای راهبردی بر چگونگی نگاه به محیط زیست بر بحث اندیشه و فرهنگ تا بحث بهره‌برداری تاکید داریم تا آن را در سطح چارچوب های زیست محیطی نگه داریم، بنابراین دستان همه شما را می‌فشاریم.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:سیده سمانه آفتابی

khafe1