به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نخستین دوره اعطای جایزه ادبی "استاد محمد قهرمان" به همت مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، در روز دوشنبه 31 اردیبهشت 97 ساعت 11 در محل تالار شریعتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، برگزار می‌شود.

استاد محمد قهرمان شاعر برجسته و فرزانه خراسانی و رئيس اسبق كتابخانه دانشكده ادبيات و علوم انسانی بوده است.

دکتر سلمان ساکت، دبیر اولین دوره جایزه ادبی قهرمان با اعلام این خبر گفت: اولین دوره جایزه ادبی قهرمان که فراخوان آن در اردیبهشت ماه سال گذشته اعلام شد، به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه و با همکاری گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اينكه در اين مراسم يكي دو تن از متخصصان ادبيات دوره صفوي و نزديكان زنده ياد محمد قهرمان سخنرانی خواهند داشت، اظهار کرد: دکتر محمدجعفر یاحقی و دکتر محمود فتوحی از اعضای هیأت داوران نیز در خصوص روند داوری این جایزه ادبی سخن خواهند گفت.
دکتر ساکت با بیان اینکه پروفسور ریکاردو زیپولی و پروفسور چندرشیکهر از دیگر اعضای هیأت داوران این جایزه ادبی هستند، یادآورر شد: در دوره اول این جایزه کتاب ها و رساله های مقاطع تحصیلات تکمیلی در حوزه ادبیات دوره صفویه و سبک هندی در سه سال اخیر بررسی و داوری شده است.
دبیر جایزه ادبی قهرمان در پایان با سپاس از خانواده استاد قهرمان که در طول برگزاری این جایزه از هیچ كوششي فروگذار نکرده اند، عنوان کرد: قسمت عمده بارمالی این جایزه ادبی بر عهده خانواده ایشان بوده است.

ghahramann