فراخوان سی‌دومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی از سوی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران اعلام شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، فراخوان سی‎و‌دومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی را اعلام کرد.
این برنامه با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی دانش‌بنیان در میان جوانان و ارج نهادن به مقام بالای پژوهشگران، نوآوران و فناوران جوان کشور برگزار می‌شود. و محورهای آن عبارتند از: پژوهش‌های بنیادی، پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و ابتکار.
طرح‌های پذیرفته شده در این جشنواره در حوزه‌های مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، برق و کامپیوتر، مکانیک، هوافضا، عمران، طرح‌های صنایع دفاع، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر، معماری و شهرسازی، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، فناوری‌های شیمیایی، فناوری نانو، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو و مکاترونیک خواهد بود.
مهلت ثبت‌نام الکترونیکی و ارسال طرح به دبیرخانه جشنواره: از فروردین ماه تا پایان شهریور ماه 1397

jashnn