بیستمین جشنواره جوان خوارزمی در بخش دانش‌پژوهان و فناوران، فراخوان داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ بیستمین جشنواره جوان خوارزمی در بخش دانش‌پژوهان و فناوران، فراخوان داد. طرح‌های قابل پذیرش می‌بایست در شانزده گروه تخصصی شامل زیست فناوری و علوم پایه پزشکی؛ محیط زیست، علوم‌پایه؛ کشاورزی و منابع طبیعی؛ معماری و شهرسازی؛ مهندسی صنایع و مدیریت فناوری؛ فناوری‌های شیمیایی؛ فناوری نانو؛ مواد، متالوژی و انرژی‌های نو؛ عمران؛ مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات؛ برق و کامپیوتر؛ مکانیک؛ مکاترونیک؛ هوافضا؛ و هنر به جشنواره جوان خوارزمی ارائه گردد.

متقاضیان شرکت در بیستمین جشنواره جوان خوارزمی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره خوارزمی و پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره جوان خوارزمی در قسمت سامانه‌ جامع جشنواره‌های خوارزمی نسبت به ثبت‌نام و ارائه مشخصات فردی اقدام نموده و شناسه کاربری و کلمه عبور خود را دریافت نمایند. ضروری است قبل از شروع فرآیند ثبت نام، فایل راهنمای مربوط به ثبت نام را مطالعه فرمائید.

مهلت ثبت نام الکترونیکی و ارسال طرح به دبیرخانه: تا پایان تیرماه ۱۳۹۷

20thjashn