harekat

دستورالعمل اجرایی یازدهمین جشنواره حرکت ویژه فعالیت‌ها و دستاورهای علمی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ گردید.

بنا بر اطلاع دبيرخانه مركزي جشنواره حركت، رويكرد اين دوره از جشنواره تاكيد بر تقويت ارتباط انجمن هاي علمي و جشنواره با صنعت، ارتقاء كيفيت بخش نمايشگاهي، توسعه تعاملات علميِ ملي و بين المللي و تقويت حوزه هاي رقابتي و داوري جشنواره براساس استانداردهاي علمي است.

لازم به ذكر است جشنواره يازدهم حركت در پنج گروه آموزشي فني و مهندسي، علوم انساني، علوم پايه، كشاورزي و هنر و معماري ودر حوزه‌هاي رقابتي انجمن علمي، فعاليت خلاقانه، نشريه، مسابقه، محتواي ديجيتال، كتاب، اختراع، كارآفريني و بخش ويژه برگزار مي شود.

همچنين بنا بر اعلام دبيرخانه مركزي جشنواره: مبناي عمل در بخش هاي مختلف جشنواره و فرآيند و مبناي داوري در مرحله ملي جشنواره، اين دستورالعمل خواهد بود.

جهت دريافت فايل دستورالعمل اجرايي يازدهمين جشنواره حركت اينجا را كليك فرمائيد.