800 نفر از دانشجویان خراسان رضوی در ضیافت افطاری که 8 خرداد 97 در تالار ولایت حرم مطهر رضوی تدارک دیده شده بود با آیت الله رئیسی دیدار کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در طی این دیدار، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی خراسان رضوی، سخنان و مطالبات خود را مطرح کردند. از جمله این افراد، نماینده انجمن اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد بود که محورهای سخنان وی، ورود آستان قدس به فضای دانشجویی و حساسیت‌های ناشی از آن؛ مسائل مربوط به برگزاری کنسرت در مشهد؛ و مشکلات حاشیه نشینی و فقر بود.

تولیت آستان قدس در پایان صحبت‌های نمایندگان تشکل‌ها گفت: مطالبه دقیق، حساب شده، بر اساس اطلاعات صحیح و منصفانه داشته باشید و خسته نشوید، زیرا ممکن است برخی دستگاه‌ها مطالبات شما را برنتابند اما باید سخن حق را تا تحقق موضوع پیگیری کرد.

وی افزود: ما در تعامل با تشکل‌ها و فضای دانشگاه، به دنبال تشکل‌سازی برای فعالیت سیاسی نیستیم بلکه هدف، محوریت یا متشکل سازی افراد با انگیزه در حوزه علم، فرهنگ، دین و خدمت به محرومان است.

رئیسی تاکید کرد: جوان مؤمن انقلابی، خلاق و مبتکر سرمایه عظیمی برای پیشرفت کشور است و ما بخش‌های مختلف آستان قدس رضوی را تشویق و مکلف به اعتماد و بهره‌گیری از نیروهای جوان انقلابی کرده ایم.

hojs phr-22

anjo