به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ کارگاه "فناوری تولید زعفران با رویکرد ارگانیک" همراه با ارائه گواهی از سازمان فنی و حرفه‌ای، طی دو روز در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار می‌شود.

دوره تئوری این کارگاه در روز پنج شنبه 31 خرداد 97 ساعت 8 الی 14 و دوره عملی (همراه با بازدید از مزرعه زعفران) در روز جمعه 1 تیر 97 خواهد بود. 

موضوعات کارگاه: مدیریت تولید در زعفران، تکنولوژی تولید و افزایش عملکرد/ اهمیت اجتماعی و اقتصادی در ایران و جهان، فرصت‌ها و تهدیدها

مدرس: دکتر عبدالله ملافیلابی/ عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

ثبت نام از طریق سایت: iranian-saf-sie.ir/course1

zafaran

{jcomments on}

 

نوشتن دیدگاه

ارسال