fffffraghat

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد در آستانه تعطیلات تابستانی و به منظور غنی سازی اوقات فراغت و با رویکرد توجه بیشتر به آموزش های مهارتی اقدام به برگزاری کلاس های تابستانی اوقات فراغت ویژه دانشگاهیان ( ویژه خانواده محترم اساتید، کارکنان ، دانشجویان ) نموده است.
کلاس های تابستانی فوق برنامه فرهنگی و هنری در یک دوره هشت هفته ای از روز شنبه 9 تیرماه آغاز می گردد و تا روز چهارشنبه 7 شهریور ماه  از ساعت 8 صبح الی 12 در محل مجتمع کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه فردوسی مشهد تشکیل می شود.
رشته های برنامه ریزی شده شامل :آموزش روخوانی روانخوانی و تجوید قران کریم، طراحی و نقاشی، خوشنویسی، صنایع چرم، پتینه، سوخت نگاری، کمک های اولیه و ... خواهد بود .
خاطر نشان می شود ثبت نام کلاس های تابستانی از روز چهارشنبه 30 خرداد الی چهارشنبه 6 تیرماه به صورت حضوری از ساعت 8 الی 14 در محل مجتمع کانون های فرهنگی و هنری انجام می شود.
گفتننی است با توجه به محدودیت ثبت نام اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند. همچنین علاقه مندان جهت ثبت نام باید تصویر کارت ملی یا شناسنامه و یک قطعه عکس به همراه داشته باشند.
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره تماس 38806479 و 38806480 تماس حاصل فرمایند.

جهت مشاهده لیست کلاسها و هزینه شرکت در آنها فایل زیر را دریافت کنید