efafpic

به مناسبت هفته عفاف و حجاب و در آستانه دهه مبارک كرامت كميته بانوان دانشگاه فردوسي مشهد با همكاري مديريت فرهنگی و فعاليت هاي داوطلبانه  مسابقه كتابخواني با موضوع "عفاف و حجاب" را برگزار مي نمايد.

شرايط شركت در مسابقه:

1- اين مسابقه ويژه خانواده بزرگ دانشگاه فردوسي مشهد ( اساتيد، دانشجويان و كاركنان) مي باشد.

2-هر شركت كننده فقط يكبار مي تواند در مسابقه شركت كند و اولين ارسال به عنوان پاسخنامه اصلي تصحيح مي شود.

3- مهلت ارسال پاسخنامه تا 30 تير ماه مي باشد.

4- جهت پاسخ به سوالات شماره گزينه هاي صحيح را به صورت يك عدد 8 رقمي از چپ به راست و همراه با حرف انگليسي E به سامانه پيامكي فرهنگ پیام به شماره  30008333  ارسال كنيد. به طور مثال  E-12546215

4-  زمان اعلام نتايج يك هفته بعد از اتمام مهلت ارسال پاسخنامه مي باشد.

گفتنی است منبع سوالات كتاب “ عفاف و حجاب در سبك زندگي ايراني-اسلامي” می باشد که برگرفته از سخنان حضرت آيت ا.. خامنه اي بوده و  توسط دكتر اميرحسين بانكي پور فرد به رشته تحرير در آمده است.

در اين مسابقه به قيد قرعه به 6 نفر از كساني كه پاسخ صحيح ارسال نمايند كارت هديه به مبلغ 500.000 ريال اهدا خواهد شد.

برای دریافت سوالات مسابقه اینجا کلیک کنید

برای دریافت نسخه الکترونیکی کتاب (منبع) کلیک کنید