به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر منصورمعتمدی، مدیر فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه به همراه کارشناسان فرهنگی و جمعی از دانشجویان، روز دوشنبه 1 مرداد 1397، از موزه دانشگاه بازدید کردند.
در طی این بازدید، بخش‌های مختلف موزه دانشگاه اعم از آثار اهدایی، عکسهای آرشیو شده قدیمی از مراسم های مختلف، اسناد و مدارک و اشیاء تاریخی، کتابها و نشریات قدیمی مانند اولین نشریه دانشگاه به حاضرین معرفی شد.
در ادامه دکتر سلمان ساکت، رئیس مرکز آثار، مفاخر و اسناد دانشگاه، نکاتی در راستای همکاری و فعالیت مشترک این مرکز با مدیریت فرهنگی ذکر کرد. از جمله:
- مستندات فعالیت های تشکل‌ها، انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی به طور منظم در اختیار مرکز مفاخر قرار گیرد.
- برنامه‌ای جهت معرفی مرکز و موزه به دانشجویان ورودی جدید و خانواده‌های ایشان تدارک دیده شود.
- فعالیت در مرکز مفاخر مانند یک فعالیت فرهنگی که زمینه‌ساز فعالیت‌های آتی دانشجویان در بعد از دوران دانشجویی است به دانشجویان معرفی گردد.
لازم به ذکر است که در ضمن این مراسم، آرشیوی از 74 عنوان نشریه و 166 شماره از نشریات دانشجویی سال 1396 از طرف خانه نشریات دانشگاهی به موزه دانشگاه اهدا شد.

گفتنی است آرشیو کاملی از فیلم ها و عکس های فعالیت های انجام شده در مدیریت فرهنگی دانشگاه از سال 1378 تا 1385 به این مرکز اهداء شده است.

1we

2we