photo 2018-07-24 12-24-12
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، جلسه هم اندیشی با حضور مهندس عسگری مدیرکل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات وفناوری و جمعی از کارگزاران و فعالان فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در روز سه شنبه 2 مردادماه در محل تالار گفتگوی مدیریت فرهنگی وفعالیت های داوطلبانه دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر منصور معتمدی مدیر فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تبریک ایام مبارک دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا (ع) و خیرمقدم به میهمانان حضور مدیرکل فرهنگی وزارت در دانشگاه فردوسی مشهد و گفتگو و تعامل با فعالان فرهنگی دانشگاه را بسیار مثبت ارزیابی و بر نقش و تاثیر چنین نشست هایی در حل مسائل و رفع چالش های موجود در حوزه فرهنگی دانشگاه ها تاکید کرد.
وی  همچنین با برشمردن دستاوردهای ارزشمند مدیریت فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در حوزه های مختلف آمادگی این مدیریت جهت همکاری های مشترک را یاداور شد.
در ادامه کارشناسان فرهنگی دانشگاه و دبیران تشکل های اسلامی، انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه در بخش های مختلف نقطه نظرات خود را در مورد مسائل فرهنگی دانشگاه بیان کردند.
 تاکید بر برنامه ریزی کلان جهت مشارکت فعال و موثر اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ها در عرصه های فرهنگی و اجتماعی، برگزاری نشست ها و کارگاه های توانمند سازی فرهنگی ویژه کارشناسان فرهنگی و دانشجویان فعال در تشکل های دانشجویی، ارائه تحلیل محتوای کیفی نشریات دانشگاهی سال 1396، گزارشی از برگزاری کرسی های ازاداندیشی  در دانشگاه فردوسی و طرح چالش های پیش رو، توجه هرچه بیشتر به کانون های فرهنگی و هنری و برگزاری جشنواره ها و همایش های موضوعی در دانشگاه ها، تاکید بر بازخوانی و اصلاح آیین نامه های وزارتی در حوزه های علمی، فرهنگی و اجتماعی، مشکلات عدم صدور مجوز فعالیت برای برخی از فعالیت های تشکل های اسلامی، بازنگری و تجدید نظر در تخصیص اعتبارات و بودجه های فرهنگی تشکل های دانشجویی از جمله تشکل های اسلامی و اتحادیه های انجمن علمی، تاکید بر انسجام هر چه بیشتر در فعالیت های قرآنی  دانشگاه ها و پرهیز از موازی کاری در این حوزه و همگرایی در برنامه ریزی فعالیت های دینی و قرانی و.... از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه طرح شد.

در ادامه مهندس عسگری مدیرکل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات وفناوری، ضمن عرض تبریک ایام دهه کرامت و ولادت امام رضا(ع) به ویژگی ها و کارنامه مثبت دانشگاه فردوسی مشهد در عرصه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: فعالان فرهنگی دانشگاه فردوسی همیشه  جزء نخبگان فرهنگی در سطح کشور بوده و زیرساختهای مناسبی در دانشگاه فردوسی مشهد برای برگزاری فعالیت های فرهنگی و برگزاری همایش ها و جشنواره های ملی وجود دارد.

مهندس عسگری بر برگزاری دوره های آموزشی و نشست کارشناسان فرهنگی علاوه بر نشستهایی که ذیل جشنواره ها برگزار می شود و همچنین برگزاری آموزشهای مجازی ویژه کارشناسان تاکید کرد. برگزاری کارگاههای ویژه دانشجویان، ذیل جشنواره های کشوری مانند رویش و حرکت، تاکید بر فعال سازی شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی استان ها، تقویت فعالیت های قرآنی در دانشگاه ها و استفاده از ظرفیت هفته قرآن و شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی، بررسی مشکلات آیین نامه انتخابات انجمن های علمی و جشنواره ملی حرکت، حمایت از برگزاری جشنواره های ملی در دانشگاه ها ، برگزاری اجلاس نمایندگان وزیر در هیات نظارت و معاونان فرهنگی دانشگاه ها و توسعه فضای آزاداندیشی و گفتگو در دانشگاه ها، انجام کلیه امور مربوط به برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی(تیتر)، بازخوانی آیین نامه ها برای رفع مشکلات و ابهامات موجود، طراحی و برنامه ریزی برای استقرار سامانه جامع نشریات دانشجویی در سطح وزارت علوم، ایجاد گفتمان جدید بین معاونت فرهنگی و سازمان دانشجویان وزارت علوم برای ارتقای فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و ایجاد زمینه برای تولید ارزش برای دانشجویان و حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین، از دیگر مسائلی بود که از طرف مدیر کل فرهنگی وزارت علوم، بر اجرای آن تاکید شد.

گفتنی است در این جلسه از سوی دکتر جعفرپور رئیس اداره فعالیت های دینی و قرآنی اعلام شد میربانی مرحله ملی سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های کشور که یکی از بزرگترین رویدادهای قرآنی کشور می باشد به دانشگاه فردوسی مشهد اعطا شده است.

photo 2018-07-24 12-36-10

photo 2018-07-24 12-36-37