1533971016-1e8a5343

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تبریک فرا رسیدن روز خبرنگار گفت: تحقق مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها با تعامل خبرنگاران ، اطلاع رسانی و رابطه دو سویه با جامعه امکان پذیر است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دکتر غلامرضا غفاری در نشست آموژشی خبرنگاران فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور که هم زمان با 17 مرداد روز خبرنگار در مجموعه باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد ضمن تبریک این مناسبت و تجلیل از مقام خبرنگار گفت: کار خبرنگاران فرهنگی در دانشگاه‌ها با داشتن اشتراکات بسیار با خبرنگاران رسانه‌های جمعی از تمایز و تفاوت‌هایی برخوردار است که ناشی از فعالیت در حوزه رسالت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و بینش علمی عمیق است.

وی افزود: باید سرمایه فرهنگی دانشگاه‌ها را تقویت کنیم که بخشی از این رسالت از طریق اطلاع رسانی درست و شفاف در دانشگاه‌ها و تبیین نخبگان دانشگاهی صورت می‌گیرد.

دکتر غفاری تصریح کرد: علم، دانش و بینش خبرنگاران است که به اطلاعات، آمار و داده‌های خام، معنا و مفهوم می بخشد و به حکمروایی خوب در جامعه کمک می‌کند.

وی استمرار مسئولیت اجتماعی دانشگاه در جامعه را نیازمند آگاهی بخشی و ارتباط دانشگاه با بخش‌های مختلف جامعه و دولت و مردم با دانشگاه است.

در ادامه این مراسم مهندس محمد هادی عسکری مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم افزود: در عصر ارتباطات اینترنت، کار خبرنگار یک کار معمولی نبوده و مبتنی بر نظام حرفه‌ای و علمی است. بنابراین خبرنگار واژه نیست، طریق است یک نقش منحصر به فرد مبتنی بر کنش اجتماعی است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی افزود: خبرنگار کمک می‌کند که مسائل دانشگاه‌ها را رصد کنیم خبرنگار تحولات اجتماعی، سیاسی را به ویژه در دانشگاه‌ها به تصویر می‌کشد، خبرنگاری ریشه در تاریخ دارد.

وی افزود: خبرنگاران فرهنگی با حضور در دانشگاه‌ها با مسئولیت اجتماعی که دارند، به دانشگاه‌ها کمک می‌کنند به صورت مؤثر فعالیت کرده و عصاره شفا بخشی ارائه دهند.

عسکری ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که مسیر اخلاقی جامعه تبیین شود، بعد از ۴۰ سال در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی یک راه پرافتخاری را طی کرده و یک راه نیز پیش رو داریم برای رشد این راه مجموعه خبرنگاران فرهنگی دانشگاه‌ها می‌توانند تأثیر گذار باشند.

در ادامه این نشست از خانم‌ها فرین حسین روحانیان، خبرنگار فرهنگی دانشگاه تهران، مریم قنادی، خبرنگار فرهنگی دانشگاه گیلان و مریم مقدم، خبرنگار فرهنگی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان رابطان خبری برگزیده حوزه معاونت فرهنگی و همچنین خبرنگاران برخی از خبرگزاری‌ها تجلیل شد.

گفتنی است نشست آموزشی خبرنگاران فرهنگی دانشگاه های سراسر کشور چهارشنبه ۱۷ مرداد ماه همزمان با سالروز شهادت شهید خبرنگار محمود صارمی و روز خبرنگار  با هدف برنامه ریزی، هماهنگی و هم اندیشی پیرامون مسائل و مشکلات پیش رو، بهبود عملکرد و همچنین آموزش و ایجاد انگیزه در بین خبرنگاران فرهنگی دانشگاه های کشور برگزار شد.

لازم به ذکر است  بیش از ۷۰ تن از خبرنگاران فرهنگی دانشگاه های کشور در این نشست شرکت داشتند.

1533971025-1e8a5042

1533971052-1e8a5020