IMG 2

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، ​همايش دانش آموزی آشنايي با رشته هاي كشاورزي  روز شنبه 20 مردادماه 1397 از ساعت 9 الي 13:30 در دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد. در این همایش که به پيشنهاد شوراي مركزي شهاب و همچنين طرح شوراي دبيران انجمن هاي علمي دانشكده كشاورزي برگزار شد دانش آموزان مدعو، با رشته ها و گرايش های دانشکده کشاورزی از حيث محتوا، آينده شغلي، كيفيت، قابليت ها و ادامه تحصيل آشنا شدند.

در ابتداي اين همايش دكتر نظامي رئيس دانشكده كشاورزي ضمن خیر مقدم به میهمانان و آرزوی موفقیت برای آنان، پيرامون نقش و جايگاه كشاورزي در آينده شغلي علاقه مندان و اهميت بخش كشاورزي در پيشرفت و توسعه كشور، توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه استادان مشاور و دبيران انجمن هاي علمي دانشكده، از هر گروه آموزشي براي حاضران كه غالباً از دانش آموزان علاقه مند و خانواده هاي آنان بودند در خصوص معرفي رشته ها و امكانات هر گروه آموزشي توضيحات لازم را ارائه نمودند.

شايان ذكر است  به منظور اشنایی بیشتر با دانشکده کشاورزی دانش آموزان از كارگاه هاي بيوسيستم، پايلوت هاي صنايع غذايي و گلخانه هاي دانشكده  بازديد کردند. در اين بازدید كارشناسان و استادان  فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي و قابليت هاي فني و تخصصي و اجرائي موجود در اين مراكز و لزوم مهارت افزايي و راه ها و روش هاي متداول آن را براي دانش آموزان و خانواده هاي آنان تشريح كردند.

گفتنی است این همایش به همت انجمن های علمی و پشتیبانی و نظارت امور فرهنگی دانشکده برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مسلم اکبرزاده (مدیر امور فرهنگی دانشکده کشاورزی)

IMG 3

IMG 4