index6

نشست اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ افتتاحیه نشست اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، علوم ریاضی و کارآفرینی دانشگاه های سراسر کشور، چهارشنبه 24 مردادماه 1397 در دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر محمدهادی عسکری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت برگزارشد.
دکتر محمدهادی عسکری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر ضرورت فعالیت های فرهنگی در حوزه دانشگاه ها گفت: انجمن های علمی در کنار کانون های فرهنگی و نشریات دانشجویی، سه عرصه هستندکه قانونگذار، وجودشان را در عرصه ی دانشگاه ها به رسمیت شناخته و شما عزیزان بر اساس علاقه مندی خود وارد این عرصه ها شدید. حضور موثر شما در انجمن های علمی در کنار فعالیت های علمی، فضایی برای گفت و گوی ملی و یک کنش همدلانه ایجاد کرده است و این اتفاق ارزشمندی است که در دانشگاه ها کانون های عقلانیت و خردورزی داریم که همّ همه آن ها، جدا از مذهب، نژاد و قومیت این است که اعتلای ایران را به نظاره بنشینند.
وی افزود: حضور موثر شما در انجمن های علمی، سرمایه اجتماعی گران‌سنگی را برای شما به وجود آورده است که باید در پاسداری آن بکوشید و این سرمایه در آینده و زندگی فردی و اجتماعی مورد نیازتان خواهد بود.
عسکری بیان کرد: زیر نظام آموزش عالی مهارتی نتوانسته است بهره گیری و ظرفیت توامان فناوری و دانش را به دانش آموختگان دانشگاه ها هدیه کند، از این رو انجمن های علمی دانشجویی و سایر عرصه های فعالیت های فرهنگی در این عرصه کمک کننده هستند.
وی ادامه داد: با توجه به عدم وجود ظرفیت توامان فناوری و دانش، امروزه کشور با چالش هایی روبرو شده، امیدواریم با حضور شما در انجمن های علمی شاهد مدل های جدیدی از اندیشیدن، تفکر و عمل باشیم. در همین راستا بعد از بیست سال فعالیت انجمن های علمی و برگزاری ده دوره جشنواره حرکت به نوع جدیدی از فعالیت ها نیاز داریم و نسل دوم انجمن های علمی باید تقویت شود. نسل دوم انجمن های محصول بازنگری در کارکرد و ساختار این انجمن ها است. در این نسل شاهد مشارکت بیشتر دانشجویان، همراهی بیشتر استادان خواهیم بود.در این راستا دانشگاه باید به صورت ویژه به پتانسیل های خود در حوزه انجمن های علمی اعتماد کند و دانش آموختگان انجمن های علمی در کسب و کار های دانشجویی شریک کند انجمن های علمی باید به سراغ ابر روایت‌های گفتمان ساز بروند.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم عنوان کرد: دانشگاه ها علاوه برآموزش و پژوهش، مسئولیت اجتماعی دارند، یعنی دانشگاه به بلوغ، خلاقیت و خودباوری رسیده است و خودش را در برابر مشکلات جامعه مسئول می‌داند. دانشگاه موثر باید از طریق نهاد سازی به عنوان خرد منفصل جامعه تحولات جامعه را رصد کند و برای تک تک مشکلاتی که وجود دارد ارائه طریق کند.
وی از برگزاری یازدهمین جشنواره حرکت در دانشگاه اصفهان خبرداد و دو ویژگی مهم جشنواره حرکت امسال را، حضور دانشجویان خارجی که مبدع حرکتی مانند انجمن های علمی در دانشگاه های خود هستند و حضور صنایع و شرکت ها برای ارتباط با دانشجویان دانست.
دکتر منصور معتمدی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد ضمن عرض خیر مقدم به حاضران، گفت: انجمن های علمی به عنوان اعضای نظام اجتماعی علم هستند. انجمن های علمی به عنوان یک کار اجتماعی زمینه را برای مشارکت های اجتماعی فراهم می کنند.
وی اظهار کرد: امروز شما به جای عیب جویی، با همدلی و همراهی تان در اجرای سرود ملی به عنوان مظهر روحیه جمعی کشور درس بزرگی به من دادید.
مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تقدیر از اعضای برگزاری این نشست، بیان کرد: امیدوارم در مدت حضورتان در شهر مشهد مقدس علاوه بر بهره علمی و اجتماعی از حضور در نشست ها از زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا بهره معنوی ببرید و برای همه شما آرزوی توفیق دارم.
گفتنی است این نشست 23 مردادماه آغاز شده و تا 25 ام ادامه خواهد داشت.

index1

index2