anjj2 2

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به همت انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد "مدرسه تابستانی" با حضور ۵۷ دانشجو و محقق از کشورهای مختلف مورخ ۱۷ الی ۱۹ شهریور ماه 97 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در بدو ورود، دبیر کل شورای انجمن های علمی دانشگاه فردوسی (آقای محمد علی هراتی) به همراه سایر برگزار کنندگان ضمن خوشامدگویی، پذیرای دانشجویان بین الملل به همراه کادر اجرایی دانشجویان دانشگاه تهران، بودند.

در روز دوم افتتاحیه دیدار رسمی دانشجویان دانشگاه فردوسی و دانشجویان بین الملل ساعت ۸:۳۰ در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار گردید.
پیرو این نشست دکتر منصور معتمدی (مدیر فرهنگی و اجتماعی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد) بعد از خوشامد گویی از اثرات مثبت تقابل ارتباطات دانشجویان در سطوح بین المللی سخن گفت.
سپس خانم دکتر موذن زاده (رئیس اداره دانشجویان بین الملل) به معرفی بخش بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین رتبه دانشگاه فردوسی در جذب دانشجویان بین الملل نکاتی را بیان کرد.
افتتاحیه با ارائه علمی خانم دکتر طباطبایی (عضو هییت علمی گروه منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد) در خصوص پیشرفت های اخیر در زمینه بازیافت و توجه به محیط زیست به پایان رسید.
در ادامه در جهت دانشگاه گردی با ماشین های برقی، از سوله صنایع غذایی و گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی، موزه و افلاک نمای دانشگاه فردوسی مشهد بازدید صورت گرفت. بعد از صرف ناهار مرکز خرید انجام شد.

در سومین روز، اختتامیه حضور دانشجویان بین الملل در دانشگاه فردوسی مشهد ساعت۸:۳۰ در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار شد و در نهایت گواهی حضور در برنامه مدرسه تابستانی دانشگاه فردوسی اعطا گردید و به رسم یادبود مجسمه فردوسی به این دانشجویان و محققان هدیه شد.

anjj2 1

anjj4 1