به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ اردوی دانشجویی "دریای خاک" به مقصد کویر مصر، به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد برگزار خواهد شد.

بر اساس اعلام سازمان دانشجویان مهلت ثبت نام تا 16 مهرماه می باشد و اردوی مذکور برای خواهران طی روزهای 24 تا 26 مهر و برای برادران از 1 تا 3 ابان ماه برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وبسایت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد به آدرس www.sdjd.ir مراجعه نمایید.

گفتنی است مصر روستایی است از توابع شهرستان خور و بیابانک در استان اصفهان. این روستا در دشت کویر ایران و در 45 کیلومتری شرق جندق و در 60 کیلومتری شمال خور قرار دارد. روستای مصر یا کویر مصر درست در میانه راه دامغان به نائین و اصفهان قرار دارد. مصر به همراه دو روستای بسیارکوچک دیگر به نامهای امیرآباد و فرحزاد دریک خط شمالی _ جنوبی به طول حدود 6 کیلومتر واقع شده‌اند. این روستا یکی از مناطق جذاب گردشگری ایران به‌حساب می‌آید و نام دریای شنی کویر مصر برای بسیاری از طبیعت‌گردان آشناست.

ed9307fe-7cb4-4f5d-b03e-536b831877a6