IMG 20181005 145326 388

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ جلسه شورای مرکزی انجمن های علمی با حضور دکتر معتمدی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه و ۵۵ دبیر انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد از ساعت ۹ روز پنجشنبه  ۱۲ مهرماه در محل سالن شورای سازمان مرکزی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه محمد علی هراتی دبیر کل شورای مرکزی انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن خوشامد گویی به حاضران و دکتر معتمدی، به دستور جلسه اشاره کرد.
در ادامه دکتر معتمدی ضمن تبریک سال جدید تحصیلی  به رویکرد انجمن های علمی در یک ساله گذشته و تاثیر فعالیت ها بر بالابردن انگیزه های دانشجویان اشاره کرد و گفت: بی گمان نقش انجمن های علمی دانشگاه ها در امر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و در نهایت توسعه و اعتلای کشور بسیار موثر است.و این موضوع می تواند یکی از راهبردی اساسی انجمن های علمی باشد.

وی همچنین از تصمیم انجمن های علمی مبنی بر کاهش تبلیغات چاپی با هدف صرفه جویی در هزینه ها و استفاده بیشتر از فضای مجازی استتقبال کرد و این موضوع را در راستای حفظ و صیانت از محیط زیست و در جهت تحقق اهداف شورای راهبردی دانشگاه سبز بیان کرد.

سپس هر یک از دبیران ضمن معرفی خود و رشته درسی، نکات، پیشنهادات و نظرات خود را مطرح کردند. نکات مطرح شده توسط دبیران به شرح زیل می باشد:
۱_ایجاد شرایط مناسب جهت جذب اسپانسر
۲_ایجاد فضای تعاملی اساتید مشاور انجمن های علمی با اعضای انجمن علمی
۳_ عدم همکاری مسئولین دانشکده ها با انجمن های علمی
۴_مشکلات مالی انجمن‌های علمی
۵_پیشتاز بودن انجمن های علمی در مباحث آموزشی و علمی
۶_ خودکفایی دانشجویان در تامین مالی برنامه ها
۷_برندسازی انجمن‌های علمی و گواهی معتبر
۸_ایجاد اداره انجمن‌های علمی
۹_ایجاد جلسات مداوم با معاونین آموزشی و فرهنگی دانشکده ها
۱۰_مجهز کردن انجمن های علمی
در ادامه جلسه دکتر معتمدی راه حل هایی در جهت رفع برخی از مشکلات  پیش روی انجمن های علمی ارایه کرد.
در بخش پایانی این جلسه ، فرم های ارائه طرح های انجمن علمی مطرح گردید و مورد بحث و بررسی قرار گرفت و جلسه با تصویب طرح ها به پایان رسید.