به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نشست تخصصی با موضوع هجدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی، دوشنبه 16 مهر ماه 1397 با حضور دکتر منصور معتمدی، مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه، علی باغدار دلگشا، سرپرست خانه نشریات دانشگاه و دبیران جشنواره برگزار شد.

در جریان این نشست دکتر منصور معتمدی بیان کرد: امیدوارم جشنواره نشریات امسال با توجه به تجربیات سال‌های گذشته با حداقل کاستی برگزار شود.

وی همچنین بر ضرورت برگزاری این جشنواره منطبق بر آئین نامه و ضوابط  تاکید کرد و افزود: یکی از نکاتی که در برگزاری جشنواره باید توجه کرد، رعایت انصاف است. این تمرینی برای تصمیم گیری‌های بهتر در آینده خواهد بود.

در ادامه دلگشا، دبیر هجدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی در خصوص آئین نامه این جشنواره توضیحاتی را ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مینا شهابی

photo 2018-10-09 08-52-12