به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دوره ۸ جلسه ای فیلم نامه نویسی فیلم کوتاه با تدریس حمزه ابراهیم زاده در تاریخ پنجشنبه ۳ ابان ماه ۹۷ ساعت ۱۵ تا ۱۸ و دوره ۱۲ جلسه ای کارگردانی فیلم کوتاه با تدریس محمد صالح نوروز نژاد در تاریخ پنجشنبه ۳ آبان ماه ۹۷ ساعت ۸:۳۰تا ۱۱:۳۰ به همت کانون فیلم و عکس برگزار می‌شود.

گفتنی است خروجی این دوره شامل نگارش یک فیلمنامه کوتاه به صورت فردی و ساخت یک فیلم کوتاه در قالب چند گروه می باشد.
هزینه ثبت نام کلاس فیلمنامه نویسی به صورت مجزا ۷۰ هزارتومان و هزینه ثبت نام کلاس کارگردانی ۸۰ هزار تومان می‌باشد .همچنین هزینه ثبت نام دوره کلی برای دانشجویان دانشگاه فردوسی ۱۳۰ هزارتومان می باشد.
متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به مجتمع کانون های فرهنگی هنری جنب مسجد امام رضا (ع) مراجعه کنند.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:مریم فرشچی

filmkotah