علی دلگشا، سرپرست خانه نشریات و دبیر هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد هدف اصلی از برگزاری جشنواره های درون دانشگاهی را ایجاد محیطی سالم و شرایطی برابر برای رقابت نشریات دانشجویی از نظر کمی و کیفی عنوان کرد و افزود: امیدوارم با برگزاری این جشنواره در وهله ی اول، زحمات اصحاب نشریات در طول یک سال را ارج نهیم و سپس با معرفی الگو های مناسب، در جهت ارتقا رتبه نشریاتی که در رده های پایین تر قرار دارند تلاش کنیم.

دبیر هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در خصوص تفاوت هجدهمین جشنواره نشریات با جشنواره های سال های گذشته بیان کرد: در آئین نامه جشنواره هجدهم سعی شده است تا سخت گیری هایی را در خود جای دهد و هدف از این سخت گیری ها نزدیک شدن به آئین نامه جشنواره تیتر 11 و نیز آماده سازی دانشجویان برای این جشنواره است.

وی با بیان اینکه دانشجویان در مرحله اول باید خودشان با نگاهی انتقادی آثار خود را داوری کنند، اظهار کرد: در خصوص داوری آثار این جشنواره سعی کرده ایم تا از ظرفیت اساتید دانشگاه فردوسی و نیز دیگر دانشگاه های برجسته در داخل و خارج از کشور استفاده کنیم. قطعا بار سنگینی بر دوش اعضا کمیته علمی جشنواره است اما این اطمینان داده می شود که تا حد امکان نگاهی با انصاف علمی و غیر ایدئولوژیک داشته باشیم.

سرپرست خانه نشریات دانشگاه فردوسی در پایان اعلام کرد: در جشنواره هجدهم شمارگانی که دردایره زمانی 31 شهریور ماه 1396 تا 31 شهریور ماه 1397 منتشر شده است مورد بررسی قرار می گیرد. طبق آمار 83 عنوان نشریه دانشجویی مجاز به شرکت در این جشنواره هستند و تا امروز 2031 اثر در رسته ها و حوزه های مختلف در سامانه بارگذاری شده اند.باشگاه

خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: سجاد بابایی

عکاس:مهسا پویان منش

 

photo_2018-10-23_14-13-05.jpg

photo_2018-10-22_17-22-52.jpg

نوشتن دیدگاه

ارسال