IMG 5713

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نشست سیاسی بررسی چشم انداز رابطه ایران و آمریکا، به همت انجمن اسلامی دانشجویان، در روز چهارشنبه ۹ آبان ماه 97 در محل دانشکده مهندسی و با حضور ابراهیم اصغرزاده، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار شد.

این فعال سیاسی و از بنیانگذاران دفتر تحکیم وحدت، در این نشست بیان کرد: معتقدم برجام مهمترین دستاورد دولت روحانی است نه به این جهت که به واسطه آن تحریم ها برداشته شد یا برداشته نشد بلکه پای قراردادی نشستیم که ثابت کنیم نظام جمهوری اسلامی مسئولانه پای تعهداتش می ایستد.
وی اظهار داشت: با برجام از امنیتی سازی کشور عبور کردیم و دیگر جهان، ایران را تهدیدی برای خود نمی‌داند، این مهم فرصتی طلایی بود و ما توانسیتم ایران را به عنوان کشوری صلح طلب و مسئول نسبت به تعهداتش به جهانیان نشان دهیم.
اصغرزاده افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی آرزو می‌کنند ای کاش رهبر معظم انقلاب دستور نرمش قهرمانانه را صادر نکرده بود.
وی گفت: بعد از خروج آمریکا از برجام، مهمترین دستاورد دولت روحانی ماندن در برجام و تبیین نظرات به حق جمهوری اسلامی به سایر کشورها بود.
اصغرزاده افزود: یکی از انتظاراتی که بعد از برجام می رفت این بود که بعد از این توافق، خاورمیانه به سوی صلح حرکت کند و در درون کشور نیز باب آشتی ملی باز شود که به نظر من هنوز این ظرفیت و فرصت در کشور وجود دارد.
وی اظهار داشت: دنیای غرب در تضاد با اسلام و اینکه برخی برای معالجه به غرب می‌روند یا در غرب تحصیل می‌کنند، نشانگر این است که باید از علم و دانش غرب استفاده کنیم.
وی گفت: مگر کشورهایی مثل چین، ژاپن، کره جنوبی با آمریکا تضاد ندارند اما توانسته اند با استفاده از امکانات غربی‌ها به موقعیت کنونی خود برسند.
اصغرزاده افزود: باید توجه داشته باشیم هر جایی که شرایط گفت و گوی عزتمندانه پیش بیاید باید از آن استقبال کنیم.
وی همچنین جنگ هشت ساله عراق با ایران را از پیش طراحی شده دانست و اظهار داشت: قبل از انقلاب، شاه متوجه تحرکات ارتش عراق شده بود و نگران بود، و بعد از انقلاب هم آمریکایی ها به دولت موقت اطلاع داده بودند که بر اساس اطلاعات ماهواره ای ارتش عراق در حال تجمع و تجهیز نیرو در مرزهای ایران است، عراق آنچنان ارتش خود را تجهیز کرده بود که حتی قبل از انقلاب به فکر یک زورآزمایی و نشان دادن قدرت خود بود.
در ادامه این مراسم اصغرزاده به پرسشهای دانشجویان پاسخ داد.

IMG 5714

IMG 5710