startup

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ ظهر روز 22 آبان در جلسه ای با حضور چند تن از رؤسا و معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های فردوسی مشهد، شهید چمران اهواز و اصفهان با امضاء تفاهم نامه‌های جداگانه میزبانی ۳ رویداد استارت آپی را بر عهده گرفتند.
در این جلسه دکتر غلامرضا غفاری طی سخنانی با تأکید بر ضرورت پرداختن به موضوع آسیب‌های اجتماعی در محیط های دانشگاهی اظهار داشت: اگر چه میزان آسیب های اجتماعی در محیط های علمی آموزشی به مراتب پائین تر از متوسط جامعه است ولی می‌بایست با اقدامات ایجابی در جهت کنترل و کاهش این آسیب ها گام برداشت.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در ادامه با اشاره به رایزنی های صورت گرفته با مسؤلان وزارت کشور افزود: در این راستا موافقت نامه ای میان مسؤلان سازمان امور اجتماعی کشور و این معاونت مبادله گردیده که بر اساس این موافقت نامه اقدامات عملیاتی در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی با بیان ظرفیت‌های گسترده جامعه دانشگاهی در موضوع کنترل آسیب های اجتماعی افزود: بایستی با قالب‌های نوین و جذاب زمینه مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در امر پیشگیری و کنترل مصادیق آسیب های اجتماعی را فراهم نمود.

غفاری ادامه داد: با توجه به این ضرورت و نیز بر پایه نیاز اصلی کشور که موضوع اشتغال و کارآفرینی است، برگزاری رویداد استارت آپی در زمینه کارآفرینی اجتماعی با محوریت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی برنامه ریزی و ۳ دانشگاه معتبر کشور به عنوان مجری این رویدادها انتخاب گردیدند.

غفاری در پایان از دانشگاه های مجری خواست تا با برنامه ریزی مدون و منسجم و نیز با ارائه گزارش های مطلوب زمینه ارتقای همکاری های بین دستگاهی را فراهم نمایند.

در بخش دیگری از این جلسه مهندس محمدهادی عسکری نیز در سخنانی با اشاره به تدوین طرح جامع توانمندسازی فرهنگی و اجتماعی دانشگاهیان در مجموعه ستاد فرهنگی وزارت علوم تأکید کرد: برنامه ریزی برگزاری ۳رویداد استارت آپی، ایجاد ۱۰ بازارچه تولیدات دانشجویی، چندین نمایشگاه تخصصی و نیز دوره های آموزشی کاربردی به عنوان بخشی از این طرح جامع به شمار می رود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بر این باوریم که اجرای طرح های این چنینی می تواند زمینه ساز مشارکت گسترده دانشجویان و حضور مؤثر آنان در کمک به حل مسائل اجتماعی جامعه باشد.

وی افزود: تعدادی از دانشگاه های کشور به عنوان مجری این برنامه ها انتخاب شدند و حضور رؤسای دانشگاه های میزبان در این جلسه از عزم و اراده راسخ مجموعه آموزش عالی به منظور ایفای نقش مؤثر در جامعه حکایت می کند.

عسکری در پایان اظهار امیدواری کرد: برگزاری شایسته این قبیل برنامه ها بتواند در افزایش امید و نشاط اجتماعی دانشجویان مؤثر واقع گردد.

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این جلسه در سخنان کوتاهی از آمادگی کامل دانشگاه فردوسی مشهد جهت اجرای برنامه های ابلاغی وزارت علوم خبر داد.

وی افزود: اجرای طرح های مورد نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی می تواند بستر مناسبی به منظور توانمندسازی اجتماعی دانشجویان باشد از این رو می بایست برنامه ها با نهایت دقت و کیفیت اجرایی شود.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد وجود برخی موانع بر سر فعالیت های دانشجویی را دلایل بی انگیزگی دانشجویان دانست و افزود: برنامه‌های جذاب و با نشاط می تواند مشارکت گسترده آنان را نیز به دنبال داشته باشد.

گفتنی است: در این جلسه تفاهم نامه برگزاری اولین جشنواره سراسری پایان نامه‌های دانشجویی نیز میان رئیس دانشگاه مازندران و نیز معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منعقد شد.

دکتر سید خلاق میرنیا نیز در این جلسه در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از حسن اعتماد مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار داشت: جامعه دانشگاهی کشور این ظرفیت را داراست تا بتواند در حل مسائل و مشکلات اجتماعی جامعه تأثیرگذار باشد. از این رو می‌بایست دستگاه ها و نهادهای مختلف با درک این ظرفیت ها نسبت به زمینه سازی ورود جامعه علمی کشور در این موضوعات اقدام نمایند.

وی همچنین اظهار داشت: دانشگاه مازندران با حداکثر توان و ظرفیت آمادگی دارد تا در تحقق اهداف و برنامه های وزارت متبوع در زمینه های مختلف فرهنگی و اجتماعی همکاری مؤثر داشته باشد.

شایان ذکر است: بر اساس تفاهم نامه های منعقد شده این برنامه های می بایست تا پایان سال جاری به اجرا درآید.

{jcomments on}

نوشتن دیدگاه

ارسال