آئین افتتاحیه سی وسومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور برگزارشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ آیین افتتاحیه سی وسومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، در روز 26 آبان ماه 1397 با حضور دکتر غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولین کشوری و دانشگاهی، در محل تالار دکتررحیمی زاده دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر محمد  کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، ضمن عرض خیرمقدم به حاضران، گفت: بسیارخوشحالم که آئین افتتاحیه سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت همزمان با روز آغاز ولایت امام عصر(عج) برگزار می شود. بسیار خرسندم که این افتخار نصیب دانشگاهیان دانشگاه فردوسی شده است که رایحه دل‌انگیز تلاوت قرآن، معارف، هنرها و تکنولوژی‌های قرآنی در این دانشگاه طنین اندازه شده است.
دکتر کافی خاطرنشان کرد: تفاوت یک دانشگاه مستقر در جمهوری اسلامی ایران با سایر دانشگاه‌های جهان همین جشنواره‌هایی است که با محوریت اسلام و قرآن برگزار می شود.
وی افزود: امیدوارم این جشنواره و اثراتش در زندگی و فضای دانشگاه‌های ما روز به روز به طنین اندازتر شود و در زندگی فردی و اجتماعی تک تک ما باقی بماند.
دکتر کافی اظهار داشت: امیدوارم جشنواره قرآن و عترت به تمام اهداف خود برسد و ما تمام تلاشمان را می‌کنیم تا بتوانیم از شما آن طور که شایسته است میزبانی کنیم.

در این مراسم ضمن تقدیر از حجت‌الاسلام محمدیان رییس سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ ها، اسامی برگزیدگان بخش های فناوری، هنری، ادبی و پژوهشی اعلام شد و از آن ها تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است قاری برجسته کشوری، سید جواد حسینی، در این مراسم حضور داشت و به قرائت آیات قرآن کریم پرداخت. مناجات‌خوانی آقای حسن عبدی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

شایان ذکر است که این دوره از جشنواره با برگزاری مراسم اختتامیه در روز یک شنبه 27 آبان ماه، در دانشگاه فردوسی مشهد پایان خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: یعقوب پور

photo 2018-11-17 16-12-03