محمدیان

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ حجت الاسلام محمدیان، رئیس سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور در سی و سومین جشنواره ملی قرآن وعترت دانشجویان کشور، گفت: خدا را شاکریم که این رویداد بزرگ قرآنی در کنار  بارگاه روحانی عالم آل محمد حضرت علی بن موسی الرضا برگزار می‌شود. اکنون سی و سومین دوره جشنواره به میزبانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شده است و من وظیفه دارم از این وزارت و دانشگاه فردوسی مشهد بابت این میزبانی تشکر کنم.

وی در خصوص اهمیت نقش دانشگاه در اشاعه آموزه های قرآنی عنوان کرد: انتظار می‌رود کاری قرآنی متناسب با شان دانشگاه‌ انجام شود زیرا دانشگاه جایی است که همه کارها در همه ابعادش باید انجام شود.
حجت الاسلام محمدیان ضمن تاکید براهمیت تلاوت و حفظ قرآن، خاطرنشان کرد:  با حفظ و تلاوت، روح انسان ظرف قرآن می‌شود و انتظار می رود که دانشگاهیان کار عمیق‌تری در حوزه معرفت قرآنی انجام دهند. اساتید و دانشجویان باید به آیه " کلمه الله هی العلیا" توجه کنند.
محمدیان ادامه داد: ۱۴۰۰ سال است که قرآن نازل شده و دعوت عمومی کرده است که بهتر و برتر از این کلام بیاورید و تاکنون کسی نتوانسته است این کار را انجام دهد. دانشگاهیان نیز باید "کلمه الله هی العلیا" را به نمایش بگذارند.

وی با اشاره به ظرفیت عظیم قرآن گفت: قرآن یک کلاس و مرتبه ندارد بلکه دارای درجات مختلفی است و همواره ما را دعوت می‌کند که بالاتر برویم و به آنجایی که هستیم بسنده نکنیم. خداوند می گوید که خودش خریدار انسان است چون می‌داند که او چه گوهر گران قیمتی است. ما باید به جایی برسیم که خدا خریدار ما باشد.

حجت الاسلام محمدیان در همین خصوص ادامه داد: گام های بزرگ بردارید و به وعده های خدا ایمان بیارورید این وعده قطعی خداست که هرکس در راه رستگاری ایستادگی کند خداوند یاری‌اش می‌کند.
وی تاکید کرد:  ۴۰ سال است ملت ما با تمام وجود این وعده را لمس و تجربه کرده است. ای اساتید و دانشجویانی که دل هایتان با نور قرآن روشن است بدانید در همه رشته ها می شود از معارف قرآنی استفاده کرد. خداوند با قرآن رابطه زمین و آسمان را برقرار کرده است .  یکی از پیام های قرآن این است که در عین ارتباط با خدا دنیای خویش را آباد کنید. علم و تکنولوژی هم دستور قرآن اند و شما تشنه این پیام هستید. به امید آن روزی که در تمام عرصه هایی که کار علمی و پژوهشی انجام می شود از پرتو انوار قرآن بهره ببریم.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: کمیلی