rahimi

امید­­­­رضا رحیمی متسابق روشندل رشته حفظ کل قرآن کریم و دانشجوی رشته ادبیات فارسی دانشگاه گیلان است. وی از سن هفت سالگی حفظ قران کریم را آغاز کرد و همزمان به بحث قرائت نیز پرداخت. آخرین مقام امیدرضا رحیمی کسب رتبه ممتاز در مسابقات حفظ 20 جزء اوقاف است.

وی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: در ابتدا با وجود اینکه از قرآن های مخصوص نابینایان برخوردار نبودم اما علاقه ام به حفظ قرآن باعث شد حدود 3 جزء قرآن را حفظ کنم و به مرور به مدت 10 سال به حفظ کل قرآن رسیدم و توانستم در سن 17 سالگی حافظ کل قرآن شوم. 

رحیمی یکی از دستاوردهای مسابقات قرآنی را انس بیشتر متسابقین با قرآن دانست و اظهار کرد: مسابقات قرآنی همچون ایستگاهی است که انسان خودش را برای آن آماده می کند و این مسابقات باعث انس بیشتر من با قرآن شد.
این متسابق رشته حفظ قرآن کریم در پایان عنوان کرد: ترویج و گسترش محافل قرآن باعث می شود مردم بیشتر با قرآن آشنا شوند و این موجب مطالبه بیشتر مردم از مسئولان در خصوص مسائل قرآنی کشور خواهد شد. همچنین باعث ایجاد انگیزه می شود تا افراد بیشتری وارد این عرصه شوند و بتوانند قطره ای از دریای بی پایان قرآن کریم را برای خودشان بهره ببرند.

خبرنگار: مینا شهابی

 moslemi

 سید صادق مسلمی متسابق رشته قرائت تحقیق و دانشجوی رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار است. وی اهل قائم شهر استان مازندران و رتبه اول مسابقات سراسری دانشگاه آزاد در رشته قرائت تحقیق است.

مسلمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد گفت: از سن سه سالگی وارد فضای قرآنی شدم. مدتی به حفظ سوره های کوچک و جزء سی پرداختم و سپس به تشخیص اساتید وارد رشته قرائت تحقیق شدم و توانستم در سال 1387 رتبه اول کشوری اذان و در سال 1388 رتبه اول کشوری قرائت در مسابقات اوقاف را کسب کنم. پس از آن در سال 1390 موفق به کسب رتبه برتر در مسابقات بین المللی کویت شدم.
وی ضمن تاکید بر اهمیت انس با قرآن، اظهار کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، تلاوت قرآن مقدمه ای برای عمل به قرآن است. تلاوت قرآن نوعی هنر است، البته از نوع مقدس.
مسلمی ادامه داد: قاری قرآن یک هنرمند است و می تواند از این هنر برای جمع مستمعین به قرآن استفاده کند.
وی با بیان اینکه موسیقی تلاوت قرآن مرز زبانی ندارد بیان کرد: هر کسی با هر تفکر، زبان و قومیتی، موسیقی را درک می کند. انسان فطرتا متمایل به زیبایی است؛ موسیقی هنر است و هنر از پایه زیباست. پس انسان به این موسیقی تلاوت قرآن جذب میشود.

مسلمی در پایان عنوان کرد: همانطور که انسان ها در طول روز نیاز های مادی و جسمانی دارند، نیاز های روحی نیز دارند و با تلاوت قرآن این نیاز برطرف می شود.

خبرنگار: مریم یعقوب پور

 mahvash

زهرا مهوشیان دانشجوی کارشناسی رشته روان شناسی دانشگاه فردوسی مشهد و متسابق رشته قرائت تحقیق است.

 

مهوشیان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: بحمدلله توفیق داشتم از سن 10 تا 12 سالگی در کلاس های تخصصی قرآن کریم در دارالقرآن الزهرا (س)، دوره های روخوانی و روانخوانی، تجوید، صوت و لحن را زیرنظر اساتید مجرب بگذرانم و بعد از آن هم در کلاس های دارالقرآن حرم مطهر رضوی دوره های تخصصی صوت و لحن و ترتیل را سپری کردم.
وی ادامه داد: همزمان با شرکت در کلاس ها، درمسابقات قرآنی نیز شرکت کردم و بحمدالله در سن 12 سالگی حائز رتبه اول کشوری مسابقات سازمان اوقاف و امور خیریه شدم و تا کنون 100 رتبه اول و دوم قرآنی در رشته های ترتیل، تحقیق و حفظ قرآن کریم درمراحل شهرستانی، استانی، منطقه ای، کشوری و ملی کسب کرده ام.
مهوشیان عنوان کرد: از سن 12 سالگی تاکنون توفیق قرائت قرآن کریم در حرم مطهر را داشته ام و هم اکنون جوان ترین قاری، مرتل، مدرس و داور قرآن کریم در دارالقرآن حرم مطهر و در بخش بانوان می باشم. ماه مبارک رمضان امسال توفیق تلاوت ،تدریس و داوری مسابقات قرآنی کشور عراق را داشته ام.
وی قطعا ترویج محافل قرآنی یکی از ضروریات جامعه امروزی دانست و گفت: باید همه افراد در همه سنین در حد وسع خود بر سر سفره قرآن حاضر شوند و از برکات این خوان پرنعمت در گوشه و کنار زندگی خود استفاده کنند و برحسب علایق خود در بخش های متفاوتی چون قرائت و حفظ و مفاهیم و تفسیر و.. قرآن کریم حضور پیدا کنند.
مهوشیان افزود: با شرکت در مسابقات قرآنی توفیق حضور در محضر اساتید مختلف می یابیم و از نقطه نظرات این بزرگواران پیرامون ارتقاء تلاوت هایمان استفاده می کنیم. همه این نکات از برکات قرآن کریم است. انشاءالله درکنار انس با قرآن کریم توفیق عمل به آیات قرآن کریم را هم داشته باشیم.

خبرنگار: مینا شهابی

عکاس: کیمیا بیونقی

 {jcomments on}

نوشتن دیدگاه

ارسال