najii

دکتر محمد امین ناجی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه پیام نور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: هدف برگزاری چنین جشنواره هایی ایجاد یک فضای قرآنی در مجموعه ی دانشگاه ها است. انتخاب بهترین ها و ایجاد رقابت بین آنها برای الگو سازی می تواند نقش مهمی در مجموعه دانشگاه ها داشته باشد. با توجه به اینکه سیر انتخاب افرادی که وارد جشنواره ها می شوند، طولانی است، امروز نیازمند فضای تبلیغاتی گسترده تر هستیم.

وی ادامه داد: در سال های گذشته باتوجه فضای حاکم بر کشور و جهان راحت تر می توانستیم فضای تبلیغاتی را ایجاد کنیم اما امروز وجود بمباران های تبلیغاتی در شبکه های مجازی و پایگاه های اینترنتی، ما را وادار می کند که در این شبکه ها حضور داشته باشیم.

دکترناجی با بیان اینکه در عرصه های دانشگاهی برای ایجاد فضای قرآنی نباید به تبلیغات ساده بسنده کنیم، اظهارکرد: در راستای انتخاب بهترین افراد برای حضور در جشنواره ها باید در جهت یافتن مخاطبان تلاش کنیم. مخاطب امروز ما شاید به آسانی خودش را در معرض رقابت ها قرار ندهد.

وی افزود: باید مخاطبان را دانه چینی و انتخاب کنیم تا برای آن ها تشخص قرآنی ایجاد شود به این صورت که هرکسی با حضور در این جشنواره ها به عنوان یک الگو و نماد موفق در جامعه شناخته شود.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه پیام نور با اشاره به تمایز محفل قرآنی دانشگاهی و غیر دانشگاهی، عنوان کرد: محافل قرآنی دانشگاهی باید به گونه ای باشد که دانشجو با حضور در آن احساس کند به معرفت و شناخت او برای ارتقای اعمال و رفتارش اضافه شده است.

خبرنگار: مینا شهابی

{jcomments on}

نوشتن دیدگاه

ارسال