IMG 0270

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، طی پیامی از تمام دست اندرکاران برگزاری مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور تقدیر کردند. در این پیام آمده است:

"عشق ورزیدن به خلق زیباترین ترنم گفتگو با خالق است بخصوص اگر توفیق خدمت به عزیزانی نصیبت کرده که تمام دنیایشان را می توان در پر رنگین پروانه ای خلاصه کرد.
به مصداق آیه ی شریفه ی من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق و به شکرانه ی توفیق وبه رسم ادب و ارادت، بسی شایسته است از عزم و تلاش کلیه دست اندرکاران برگزاری سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور به ویژه مدیریت محترم فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه و همکاران محترم ایشان، مدیریت محترم حراست و همکاران محترم ایشان در انتظامات دانشگاه و مدیریت محترم امور اداری و پشتیبانی دانشگاه و پرسنل محترم اداره خدمات و نقلیه تقدیر و تشکر نمایم.
آرزومندم ذات اقدس احدیت شما خوبان را که درمسیر تحقق اهداف متعالی مکتب انسان ساز اسلام ،از جان مایه می گذارید در کنف الطاف خاصه ی خویش قرار دهد پیروز و سربلند باشید".