به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ کارگاه فن بیان با تدریس سمیه پکوک، کارشناس ارشد مهندسی اقتصاد کشاورزی، در تاریخ ۱۳ آذرماه ۹۷ ساعت ۱۲ و کارگاه روش ارائه علمی با تدریس سمانه فتحی، دکتری علوم قرآن و حدیث، در تاریخ ۱۷ آذرماه ۹۷ ساعت ۱۲ در محل سالن شورای دانشکده الهیات برگزار خواهد شد.
گفتنی ست اختتامیه این دوره نیز همراه با مسابقه فن بیان و ارائه علمی در ۱۰ دقیقه در تاریخ ۱۹ آذرماه ۹۷ ساعت ۱۲ در محل آمفی تئاتر دانشکده الهیات برگزار خواهد شد و به نفر اول مسابقه ۳۰۰ هزارتومان، به نفر دوم۲۰۰ هزارتومان و به نفر سوم مسابقه ۱۰۰ هزارتومان جایزه نقدی به همراه لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
همچنین هزینه ثبت نام در کارگاه ها ۱۰ هزارتومان می باشد و شرکت در مسابقه مستلزم شرکت در هر دو کارگاه می باشد.
جهت ثبت نام به آیدی تلگرامی زیر پیام دهید.
@fahimehzareei
باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم فرشچی