todi8

آیین تودیع و معارفه مدیر فرهنگی و فعالیت‌های داطلبانه دانشگاه با حضور دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی، مدیران حوزه معاونت، کارشناسان فرهنگی، اعضای انجمن‌های علمی، تشکل‌های اسلامی، کانون‌های فرهنگی و دیگر فعالان عرصه فرهنگی دانشگاه در روز یکشنبه 25 آذرماه 1397  برگزار شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در این جلسه، ضمن تقدیر از تلاش ها و خدمات دکتر منصور معتمدی، مدیر سابق فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه، دکتر مهدی کرمانی به عنوان مدیر جدید معرفی شد. همچنین در طی این جلسه، تعدادی از فعالان فرهنگی به ذکر تجارب همکاری خود با مجموعه مدیریت فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه و دکتر معتمدی پرداختند.
 حجت‌الاسلام طلابیگی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در این باره اظهار کرد: دکتر معتمدی، خود انسانی صاحب نظر هستند اما همواره خرد جمعی را در تعاملات اجتماعی و مدیریتی خود لحاظ کرده‌اند. اتفاقی که در زمان مدیریت ایشان افتاد ارتقای سطح فکر و ایده در دانشگاه بود. و تفکراتی مورد توجه قرار گرفت که منطبق با علم و واقعیت هستند نه آنکه لزوما مورد اقبال بوده باشند.
دکتر سهرابی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، ضمن تشکر از دکتر معتمدی و اشاره به توانمندی و صداقت ایشان در حوزه‌های مختلف کاری از جمله حوزه مدیریت فرهنگی، از مدیر فرهنگی جدید هم بعنوان فردی دارای آشنایی کامل با حوزه فرهنگی یاد کرد و اظهار داشت امیدوار هستیم همزمان با حضور متوالی این مدیران، خون تازه ای به عرصه فرهنگی تزریق شود و شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه باشیم.
دکتر اسلامی، رئیس گروه مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی اجتماعی دانشگاه، از دکتر معتمدی بعنوان شخصیتی اندیشمند، متفکر، صاحب‌نظر و اندیشه یاد کرد و گفت: گروه‌ها و نگرش‌‌های متعددی در جامعه دانشگاهی وجود دارد که مشغولیات ذهنی فراوانی برای یک اندیشمند می‌سازند، ما باید به کسی که مدیریت را بر عهده دارد کمک کنیم تا فشارهای جسمی بر مشغولیات ذهنی و فکری او افزوده نشود و تغییرات فرهنگی به خوبی صورت بگیرد.
 پس از صحبت‌های دیگر فعالان فرهنگی، دکتر معتمدی سخنان خود را با توصیف فضای منحصر بفرد مدیریت فرهنگی و تجربه خود در دوران تصدی این منصب آغاز کرد. وی عنوان کرد: من هیچ مجموعه‌ای در هیچ دانشگاهی را مانند مجموعه مدیریت فرهنگی دانشگاه فردوسی ندیدم. واقعاً کارشناسان این مجموعه کم نظیر هستند و هر توفیقی دیدید حاصل همکاری این عزیزان بوده است.

todi3

وی افزود: خوشحال هستم که دکتر کرمانی بعنوان مدیر فرهنگی انتخاب شدند. ایشان قبل از ما در این مجموعه حضور داشتند و با آن بیگانه نیستند.همچنین تشکر ویژه دارم از دکتر طاهری معاون محترم فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی، من بخاطر ندارم تقاضایی از مجموعه معاونت فاد کرده باشم و مضایقه کرده باشند؛ هرجا که ضرورتی بوده راهنمایی و مشورت دادند و همراه و همدل بودند.
دکتر معتمدی پس از قدردانی از همکاران خود، به این موضوع اشاره کرد که فضایی که انسان در این جمع‌ها می‌بیند چه در حوزه کارشناسی چه در حوزه مدیریت و چه در حوزه دانشجویی، مؤلفه های دانشگاه با فضیلت هستند چرا که به ما می‌آموزند که چگونه رفتار کنیم و سخن بگوییم.
دکتر معتمدی در پایان، از دوران تصدی خود بعنوان یک دوره ارزشمند یاد کرده و برای مجموعه مدیریت فرهنگی آرزوی توفیق کرد.
در ادامه دکتر کرمانی، فرهنگ دوستی، عمق بینش و دانش را از جمله خصوصیات اصلی دکتر معتمدی برشمرد و آَشنایی با وی را افتخاری بزرگ دانست.
دکتر کرمانی همچنین از فضای دانشگاه بعنوان یک محیط پرنشاط که شایسته بهترین‌هاست یاد کرد و گفت باید تلاش خود را برای گرفتن بهترین نتیجه‌های ممکن انجام دهیم.

4

وی افزود: بخش زیادی از موفقیت و دستاوردهای دانشگاه مدیون تداوم روندهای نیکو در دوره‌های مختلف و بخش دیگر آن مدیون بدنه کارشناسی، اعضای اصلی و مخاطبان این مجموعه است. ما در حال حاضر در یکی از بهترین دوره‌های مدیریت کلان در دانشگاه هستیم بطور خاص دکتر طاهری که یک مدیر ویژه و خلاق هستند.لذا جز یک تغییر نگاه جزئی و انجام برخی هماهنگی‌ها، در سایر موارد، روال قبل دنبال می‌شود تا به منویات موجود در اسناد بالادستی دانشگاه فردوسی دست یابیم و به نتیجه حداکثری برسیم.

دکتر کرمانی در پایان از فعالان دانشجویی که سهم ویژه ای در کسب افتخار برای دانشگاه دارند قدردانی به عمل آورد.

در ادامه دکتر طاهری، با تشکر از کارشناسان و فعالان حوزه معاونت فاد به خصوص مدیریت فرهنگی که با وجود کار زیاد، تنوع نظرات و سلایق، کار فرهنگی انجام می‌دهند و نیز اعضای تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های علمی که در جهت ارتقای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کار می‌کنند گفت: در حوزه معاونت فاد، دانشجویان، ظرفیت بسیار خوبی بشمار می‌آیند آنهایی که در کنار مسائل علمی و پژوهشی در جهت ارتقای فرهنگی تلاش می‌کنند افراد دغدغه‌مندی هستد.

todi2

دکتر طاهری در ادامه تصریح کرد: به جز سند راهبردی، سه هدف دیگر هم برای دانشگاه ترسیم شده است. نخست بین المللی کردن دانشگاه، دوم، بحث رنکینگ دانشگاه و سومین مورد که وظیفه اصلی ماست بحث مسئولیت پذیری اجتماعی است اما به این مبحث توجه زیادی نشده است. امیدواریم به کمک شما در راستای تحقق این هدف گام برداریم.
معاون فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی، دکتر معتمدی را شخصی صاحب‌نظر، اندیشمند و مبتکر دانسته و درباره خصوصیات اخلاقی ایشان از جمله صداقت و آرامش وی، سخن گفت.
وی تاکید کرد: کار فرهنگی کار پر مشغله‌ای است و کار کردن در این عرصه عشق می‌خواهد. دکتر معتمدی در این دوره به هیچ وجه در گذاشتن وقت، مضایقه به خرج ندادند گرچه کار در این حوزه ساعت نمی‌شناسد و بدین خاطر باید از خانواده دکتر معتمدی نیز تشکر ویژه کرد.
دکتر طاهری در پایان گفت: خدا را شکر می‌کنم یک فرد با انگیزه به انتخاب جمعی از دوستان فرهنگی، انتخاب شد. نیازی به معرفی ایشان نیست و قبلا در معاونت فاد حضور داشتند. تخصص دکتر کرمانی می‌تواند کمک زیادی به باز کردن فضا و ایجاد فضای بانشاط و پویا در دانشگاه کند. امیدوارم روزهای خوبی را در خدمت دکتر کرمانی باشیم.
در انتهای این جلسه یادبودی به رسم ادب و سپاس، به دکتر معتمدی اهدا شد.

todi6

برای مشاهده سایر تصاویر اینجا کلیک کنید