به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مراسم اختتامیه نهمین جشنواره رویش کانونهای فرهنگی هنری دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری معاونت اجتماعی و مشارکت شهرداری مشهد در روز چهارشنبه 28 آذرماه 1397 در محل تالار رودکی مجتمع کانون‌های فرهنگی هنری برگزار شد.

در این مراسم، دکتر محمدکافی، رئیس دانشگاه فردوسی، حجت‌الاسلام طلابیگی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی، دکتر مهدی کرمانی، مدیر فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه، دکتر منصور معتمدی، مدیر سابق فرهنگی و فعالیت‌های داوطبانه و مدیران اسبق فرهنگی اجتماعی، حضور داشتند.

دکتر کافی در ابتدا ضمن اشاره به خاطرات خود با کانون‌های فرهنگی هنری دانشگاه، عنوان کرد: ارادت من به کانون های فرهنگی هنری بر کسی پوشیده نیست ،شاید علت، این باشد که این فضا و کانون‌ها خاطره بسیار خوب جوانی من را به همراه دارد و من شاهد تک تک ستون‌هایی بودم که برای ساخت این ساختمان تهیه شده و برای تک تک نقش و نگارهایی که روی دیوارهاست چه زحماتی کشیده شده است.

وی در ادامه گفت: کانونهای فرهنگی هنری تنها محلی برای علاقه مندان به هنر و فرهنگ و مذهب و فعالیت های داوطلبانه نیست؛ بلکه جریانی ست جاری که نسل های مختلف دانشجو را با یکدیگر پیوند می‌دهد و امروز ارتباطات این افراد ارتباطات بسیار صمیمی و دوستانه‌ای را رقم زده است.
دکتر کافی در خصوص مزایای عضویت و گسترش فعالیت‌های کانون فرهنگی هنری دانشگاه، اظهار کرد: بسیاری از تشکل هایی که درسطح شهر و استان و کشور می درخشند ؛ نطفه اش در همین کانون هایی که امروز جشنواره رویشش را برگزار می کنیم شکل گرفته است و انتظار بنده به عنوان کسی که در کنار شماست این است که بتوانیم تعداد کانونها و اعضای هر کانون را افزایش دهیم؛درست است که ما محدودیت‌های جدی برای فعالیت داریم اما باز هم کانون‌های فرهنگی هنری دانشگاه فردوسی مشهد مزیتی ست که بسیاری از دانشگاه‌ها ممکن است از آن محروم باشند.
وی در پایان افزود: امیدوارم اگر امسال از ۲۰ کانون نام برده می شود سال دیگر کانونهای بیشتری داشته باشیم و فعالیت کانونها هم در سطح شهر و هم استان و کشور روز به روز بیشتر شود.
در ادامه حجت‌الاسلام طلابیگی در خصوص اعلام امادگی برای همکاری با کانون‌های فرهنگی هنری، گفت: پیشنهاد من این است که ما در حوزه فعالیت کانونها، دغدغه‌های جامعه و آنچه می‌خواهیم در فضای جامعه ترویج دهیم را به کانون ها و شورای کانون ها پیشنهاد دهیم و ببینیم هر یک از کانونها می تواند چه سهمی در رشد و ترویج عواملی مثل فرهنگ کتابخوانی یا کار تیمی، عاطفه ورزی، امید و انگیزه و بسیاری از فعالیت های دیگر داشته باشند.
حجت‌السلام طلا بیگی افزود: در مقام دوم، از رسانه ها مثل صدا و سیما دعوت می شود تا کار آنها را در فضای شهر منتشر کنند که فضای فرهنگی شهر و بعد کشور تحت تاثیر فرهیختگان ما در کانون های فرهنگی قرار گیرد که شاید بهترین قالبی باشد که بتوانیم دغدغه‌ها و مسائل را توسط آن حل کنیم و ما آمادگی کامل را برای همکاری در این مسیر به شما کانونی ها اعلام می کنیم.
پس از آن دکتر طاهری ضمن عرض خسته نباشید به اعضای کانون گفت: ما در مدیریت فرهنگی ۳ گانه‌ای داریم که سمتی از آن تشکل‌های سیاسی هستند ، سمت دیگر انجمن های علمی و سمت دیگر کانونهای اجتماعی، دینی و مذهبی هستند. جادارد از تمام دوستان بابت همه  تلاشهایشان تشکر و قدردانی کنم و بابت تمام کم و کاستی‌های پیش روی راهشان پیشاپیش عذر خواهی می‌کنم. بنده و همکارانم در مدیریت فرهنگی تمام تلاشمان را می کنیم که محیطی آرام و با نشاط داشته باشید و بتوانیم تسهیلگر کارهای شما باشیم.
در ادامه ی مراسم کلیپی کوتاه در توضیح فعالیت های هریک از کانونها به طور مختصر پخش شد. پس از آن گروه موسیقی ارغنون و همچنین رضا کولغانی از اعضای گروه موسیقی داماهی هرکدام به اجرای چند اثر پرداختند.

برگزیدگان این دوره از جشنواره به شرح ذیل می‌باشد:

کانون‌های برگزیده

مقام اول: کانون مهدویت

مقام دوم: کانون تئاتر

مقام سوم: کانون موسیقی

کانون ویژه از نگاه هیئت داوران: کانون فیلم و عکس

دبیر برتر

زینب خاوری: دبیر کانون فیلم و عکس

فعال فرهنگی برتر

زهرا آباده: عضو شورای مرکزی کانون فیلم و عکس

برگزیدگان بخش فردی نهمین جشنواره رویش دانشگاه فردوسی

ادبی (شعر و لهجه): سهیل سعادت

ادبی (شعر کلاسیک): آرش ابراهیم زاده

ادبی (داستان کوتاه): راحله آسوده

موسیقی (آواز): حمیدرضا بازقندی

موسیقی (تکنوازی سنتور): محمدعلی مستشارنژاد- رتبه شایسته تقدیر: آیدا سادات حجازیان

عکس: زینب خاوری بخاطر اثر کودکی تا مرگ

فیلمنامه: علیرضا بهاء بخاطر اثر صدپاره

نمایشنامه: سارا یکه‌باش بخاطر اثر ایستگاه رادیویی

خوشنویسی: رتبه شایسته تقدیر امیرعلی برومند

نقاشی: رتبه شایسته تقدیر زینب باقریان

تذهیب: رتبه شایسته تقدیر مصطفی توفیقی

پوستر: رتبه شایسته تقدیر علی نعیمی

برگزیدگان بخش گروهی نهمین جشنواره رویش دانشگاه فردوسی

گروه موسیقی ارغنون به سرپرستی علیرضا افکاری

گروه تئاتر 2742 به کارگردانی فؤاد زیدانلویی

مدیریت فرهنگی و فعالیت‌ها داطلبانه دانشگاه به برگزیدگان این دوره از جشنواره دانشگاهی رویش تبریک عرض می کند و برای دانشجویان فعال در عرصه های فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال  آرزوی توفیق روزافزون دارد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم فرشچی

برای مشاهده سایر تصاویر اینجا کلیک کنید.