كارگاه تخصصی آموزشی قرآن كریم ويژه آمادگی سی و ششمين دوره جشنواره دانشجویی قرآن و عترت دانشجويان كشور

a4

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، به منظور ایجاد آمادگی بیش از پیش برای دانشجویان شركت كننده در سی و ششمین جشنواره قرآن وعترت دانشجویان كشور در بخش های آوایی، واحد قرآنی و فعالیتهای دینی مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد کارگاه های آموزشی زیر را در فضای مجازی برگزار می كند:

• كارگاه آموزشی صوت و لحن و وقف و ابتدا با حضور استاد سید جواد سادات فاطمی، شنبه 13 شهریور 1400 ساعت 10.30 صبح
  • كارگاه آموزشی تجوید با حضور استاد محمد رضا شفیعی مومن، یكشنبه  14 شهریور 1400 ساعت 10.30 صبح

شركت در این كارگاه ها برای تمامی افراد و دانشجویان سراسر كشور آزاد بوده و علاقمندان میتوانند به عنوان مهمان و مستمع آزاد از كارگاه بهره مند شوند.

لینک شرکت در کارگاه :  https://www.skyroom.online/ch/anjomanelmi/farhangi

1. اخبار و اطلاعیه ها