photo 2019-02-26 11-59-09

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ جشن گرامیداشت مقام زن به همت کانون دختران ایران در تاریخ دوشنبه ۶ اسفندماه 1397، در محل تالار دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای صبا راد، مجری صدا و سیما، همراه بود، با بانوان برجسته شهر مشهد دکتر نسرین کیوانفر، معاون امور رفاه و سلامت دانشگاه فردوسی، دکتر نیره عابدین زاده، معاون دادستان کل استان خراسان رضوی، و فاطمه عطار باشی، دارنده مدرک بین المللی ارتفاع نوردی، در ارتباط با نقش زنان در جامعه و شهر مشهد گفتگو شد.
دکتر عابدین زاده در خصوص نجات کودکی که قبل از سن قانونی مجبور به ازدواج شده بود بیان کرد: ما در جایگاهی قرار گرفته ایم که به شخصه معتقدم باید هرکاری را انجام دهیم که وجدانمان با انجامش راحت باشد چرا که در برابر عدالت ،انصاف و مردم قسم خورده‌ایم و من به عنوان خانم در این جایگاه فکر می کنم اگر خانمها کمتر در جایگاه قضاوت و قوه قضاییه قرار گرفته اند؛ جای خالی شان به شدت احساس می شود.
پس از آن دکتر کیوانفر اظهار کرد: دانشگاه فردوسی و بعضا دانشگاه‌های دیگر آنقدر فضای دانشجویی و همکارانش دوست داشتنی ست که ارزش وقت گذاشتن داشته باشد؛ همانطور که می‌گویند وقتی خوشبخت هستید که کاری که انتخاب می کنید تفریحتان باشد.
همچنین در ادامه خانم عطار باشی در خصوص شغل خود گفت: حدود ۵ سال است که در ارتفاع کار می کنم و انواع توهین و تحقیر ها را شنیده ام اما همچنان در جایگاه خود ایستاده ام چرا که هدف دارم.
در ادامه مراسم از مانی رهنما دعوت به عمل آمد و وی به اجرای قطعاتی پرداخت.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی:مریم فرشچی

عکاسان: علی شیخ زاده- زهرا ضیایی

برای مشاهده سایر تصاویر اینجا کلیک کنید.