photo 2019-03-10 07-54-48

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ پس از برگزاری بیستمین دوره انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه در بازه زمانی 23 تا 27 اسفند ماه 1397 نتایج اولیه این انتخابات اعلام شد.

شایان ذکر است در این دوره  3837  نفر برای انتخاب شورای مرکزی 40 انجمن علمی دانشجویی رشته ای و بین رشته ای در انتخابات الکترونیکی شرکت کردند. همچنین با توجه به عدم کسب حدنصاب داوطلبان در تعدادی از انجمن های علمی مقرر گردید در باره نحوه و زمان بندی انتخابات سایر انجمن های علمی دانشجویی در شورای حمایت و نظارت بر انجمن های علمی دانشگاه تصمیم گیری شود.

گفتنی است با توجه به دریافت اعتراضات از سوی برخی از داوطلبان ، آغاز فعالیت های رسمی انجمن های علمی دانشجویی منوط به اعلام نتایج نهایی انتخابات پس از بررسی اعتراضات در شورای حمایت و نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی می باشد.

برای مشاهده نتایج اولیه انتخابات انجمن های علمی اینجا کلیک کنید

نتایج اولیه انتخابات انجمن های علمی علوم شناختی و مطالعات افغانستان